Vec&Škrupo 2017

Podujatie Banská Bystrica

Domáce Potreby Turné ’17 /Vec&Škrupo /Tono S/ Joe Trendy

Vec sa po štyroch rokoch vracia s veľmi vydareným, fajnšmekerským EPčkom Domáce potreby, ktoré vyšlo pred Vianocami netradične len digitálne a na desaťpalcovom vinyle.

Tento počin je intímnou sondou do jeho života v ostatných rokoch, pričom sa nepokúša fascinovať teenagerov, skôr dokázať, že aj štyridsiatnici môžu mať radi rap. Na turné predvedie spolu s dvorným pobočníkomŠkrupom úplne novú show pozostávajúcu z kon-certných verzií aktuálnych trackov a samozrejme klasických hitov. Po koncerte návštevní-kov čaká ešte DJ set v podaní tejto dvojice, čiže o zábavu bude určite postarané. Pridanou hodnotu je, že na každej ‘zastávke’ si fanúšikovia budú môcť exkluzívne kúpiť štýlový retro merch s vizuálom Domáce potreby a samozrejme podpísaný vinyl.

Predskokanovať bude Anton Suchota, známy pod umeleckým menom Tono S. ,slovenský raper a člen rapového zoskupenia Gramo Rokkaz Team. Je známy svojim typickým vtipným nádychom rapovania a redakcia Refresher ho zaradila medzi špičku českých a slovenských MCs najmä vďaka jeho punchlinom. Na svojom konte má už 3 sólo albumy a okrem týchto sa spoločne s Gramo Rokkaz podieľal na ďalších dvoch. V podaní Tona S. odznejú skladby z prvého sólo albumu Univerzálny hráč, konceptuálneho projektu Návraty, tvoreného s producentom Beyuzom, slohy zo spoločných nosičov Gramo Rokkaz a albumu Fičúringy, ako aj čerstvé single. Tono sa nechal počuť, že si aj nejaké platne popúšťa za DJ pultom a čo to aj popredá… tričká, čapice, mikiny.

Týmto celovečerným kultúrnym podujatím bude formou hovoreného slova sprevádzať Joe Trendy, spíker, redaktor ArtAttacku, milovník rapu, pizze &nápoja Coca-Cola. Moderoval dva a pol roka úspešnú rádio show Príjmi #cveng spolu so Škrupom a Michalom Nemtudom a v úlohe moderátora rôznych aktivít ste ho taktiež mohli vidieť dva roky po sebe na Grape festivale. Zaslúžene vyhral bratislavské kolo Hviezdoslavovho Brooklynu a momentálne chystá vlastnú show. Nechal sa počuť, že na turné prekvapí aj zopár stand-up vsuvkami šitými na mieru. Je to dobrý chalan a áno, už aj on má svoj merch.

Harmonogram:

Diskdžokej Tono S.

Diskdžokej Vec

Vystúpenie Tono S.

Diskdžokej Škrupo

Vystúpenie Vec &Škrupo

Diškdžokejské trio Vec &Škrupo + Tono S.


Moderátor: Joe Trendy







Viacej info čoskoro :)

Miesto konania podujatia: Záhrada - Centrum nezávislej kultúry, Námestie SNP 16, Banská Bystrica
Dátum začiatku podujatia: 7. Apríla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Apríla 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7363N 19.1438E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Domáce Potreby Turné ’17 /Vec&Škrupo /Tono S/ Joe Trendy

Fotografie
Podobné podujatia
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Overené podujatieHELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
SEPAR DOVIDENIA SHOW
Overené podujatieSEPAR DOVIDENIA SHOW
Ministry of Fun, Banská Bystrica
MINIMAJÁLES UMB 2024
Overené podujatieMINIMAJÁLES UMB 2024
Areál Internátu ŠD3 pod Breakom, Banská Bystrica
LUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Overené podujatieLUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Urban Spot, Banská Bystrica