Velká letná džemka na Lovinke

Podujatie Cinobaňa

Velká letná džemka na Lovinke

Holá holá holá...Lovinka Vás volá...na VELKÚ LETNÚ DŽEMKU k nám na Lovinku, do nádherného prostredia lúk, lesa, prameňa a dubového hája. Teplé letné počasie je ako stvorené pre takútu parádnu akciu, tak si to príďte naplno užiť medzi priatelov na Lovinku, Prineste si svoje bubny, hangy, didgeridoo, gitary, píšťaly, flauty, hrkatka. plavky :-) a dobrú náladu.

PROGRAM :

Jóga, velká húpačka pod dubmi, oddychovanie v hamakoch, rôzne zábavne hry, výborné veggie jedlo, zdravé koláče, spontánne vystúpenia, džemovanie pod dubmi, kúpanie sa na ružinej alebo v kalinove a zoznamovanie sa s novými priatelmi :-) - toto všetko a omnoho viac zažijete na tejto parádnej akcii.

KEDY :

Začíname spoločným kruhom v piatok 4.Augusta k večeru o 18:00 , končíme v nedelu 6.Augusta po obede. Kto by chcel prísť skôr, alebo odísť neskôr - všetko je možné :-)

MIESTO :

Centrum LOVINKA pri Cinobani, ako sa sem dostať je rozpísané tu : http://lovinka.sk/kontakt/

UBYTOVANIE :

Bude sa spať v 5 a 2 postelových izbách, v chatách s krbom a spoločnými sociálnymi zariadeniami. Kto chce, môže si priniesť aj svoj stan. Prineste si so sebou spacáky, alebo ak chcete môžete si objednať aj periny ( za poplatok )

CENA :

Cena tejto akcie je finančný príspevok v dobrovolnej výške. Odporúčaná výška príspevku je okolo 30 EUR / osoba avšak peniažky nemôžu byť prekážkou Vašej účasti. Za tieto peniaze postupne rekonštruujeme Lovinku a robíme je neustále krajšou a príjemnejšou pre všetkých návštevníkov.

STRAVA :

Na piatom večer si prosím všetci prineste vlastnú stravu, ktorú môžete zdielať s ostatnými, spravíme si spoločné "švédske stoly" .
V sobotu aj nedelu nám dobrá víla DOBROMILKA vykúzli obedy a prípadne aj večere ( za dobrovolný príspevok ) , avšak môžete sa stravovať aj individuálne. Tak isto budú k dispozícii aj koláče a raw mňamky. Raňajku si budete robiť sami.

REGISTRÁCIA :

Pre registráciu prosím kontaktujte Tinku Hegyiovú na emaile thegyiova@gmail.com alebo tel. 0907407519. Prosím zoberte na vedomie, že ak sa registrujete a niečo Vám do toho príde, dajte nám obratom vedieť aby sme mohli Vaše miesto uvolniť ďaľším luďom. Počet miest je obmedzený

Tešíme sa na Vás.

Túto akciu organizuje OZ Spoločenstvo Lovinka

Miesto konania podujatia: Lovinka, Cinobana, Cinobaňa
Dátum začiatku podujatia: 4. Augusta 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 6. Augusta 2017 16:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4537N 19.6226E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Velká letná džemka na Lovinke

Meno organizátora: Lovinka
Fotografie
Podobné podujatia
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Akropola, Kremnica
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica