Velká májová jamovačka na Lovinke

Podujatie Cinobaňa

Velká májová jamovačka na Lovinke

Holá holá holá...Lovinka Vás volá...na VELKÚ MÁJOVÚ JAMOVAČKU do nádherného prostredia lúk, lesa, prameňa a dubového háju. Máj je čas lásky, všetko v prírode rozkvitá, prídite medzi priatelov na Lovinku, prineste si svoje bubny, hangy, didgeridoo, gitary, píšťaly, flauty, hrkatka a dobrú náladu. Zacvičíme si aj jógu pod vedením majstra Mateja Jurenku a zahráme sa intuitívne hry pod vedením majstra Peťa Živého. Príďte si to sem naplno zažiť. Kto nezažil neuverí :-)

KEDY :

Začíname spoločným kruhom v piatok 5.Mája k večeru o 18:00 , končíme v nedelu 7.Mája po obede.

MIESTO :

Vzdelávacie centrum LOVINKA pri Cinobani, ako sa sem dostať je rozpísané tu : http://lovinka.sk/kontakt/

UBYTOVANIE :

na Lovinke sa môžet ubytovať v 5 a 2 postelových izbách, v chatách s krbom a spoločnými sociálnymi zariadeniami. Prineste si so sebou spacáky, alebo ak chcete môžete si objednať aj periny ( za poplatok )

CENA :

Cena tejto akcie je finančný príspevok v dobrovolnej výške. Odporúčaná výška príspevku je okolo 30 EUR / osoba avšak peniažky nemôžu byť prekážkou Vašej účasti. Za tieto peniaze postupne rekonštruujeme Lovinku a robíme je neustále krajšou a príjemnejšou pre všetkých návštevníkov.

STRAVA :

Na piatom večer si prosím všetci prineste vlastnú stravu, ktorú môžete zdielať s ostatnými, spravíme si spoločné "švédske stoly" .
V sobotu aj nedelu nám dobrá víla DOBROMILKA vykúzli obedy a prípadne aj večere ( za dobrovolný príspevok ) , avšak môžete sa stravovať aj individuálne. Raňajku si budete robiť sami.

REGISTRÁCIA :

Pre registráciu prosím kontaktujte Tinku Hegyiovú na emaile thegyiova@gmail.com alebo tel. 0907407519. Prosím zoberte na vedomie, že ak sa registrujete a niečo Vám do toho príde, dajte nám obratom vedieť aby sme mohli Vaše miesto uvolniť ďaľším luďom.

PROGRAM :

Jamovanie, hranie, diskusie, smiech, ležanie v hamakoch, oddychovanie, jamovanie.....toto bude hlavná náplň nášho stretnutia. Máme však pripravené aj organizované aktivity ktoré sú :

- Piatok večer začneme spoločným zoznamovacím kruhom.

- V sobotu aj nedelu ráno ( okolo 8:00 ) si zacvičíme jogu s Matejom Jurenkom. Jeho joga je výborná, energetizujúca vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých.

- V sobotu po obede sa zahráme intuitívne hry s Peťkom Živým. Behanie, skákanie, hádzanie, chytanie, veľa smiechu, zábavy a hlavne sa Vám budú v hlavičke vytvárať nové prepojenia ktoré tak všetci velmi potrebujeme.

- V sobotu večer bude jamovačka pod dubmi

Tešíme sa na Vás.

Túto akciu organizuje OZ Spoločenstvo Lovinka

Miesto konania podujatia: Lovinka, Cinobana, Cinobaňa
Dátum začiatku podujatia: 5. Mája 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Mája 2017 15:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4537N 19.6226E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Velká májová jamovačka na Lovinke

Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen
Vidiečanova Habovka
Overené podujatieVidiečanova Habovka
Kultúrny dom, Veľký Krtíš
Žiadny obrázok
Overené podujatiePetra Džerengová medzi nami
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pob. Sásová, Banská Bystrica