Veľka noc na hrade Beckov 2018

Podujatie Beckov

Veľka noc na hrade Beckov

Počas štyroch veľkonočných dní bude na hrade Beckov skutočne veselo. Pre deti aj pre dospelých sme pripravili množstvo aktivít, ktoré zabavia a spríjemnia tieto sviatočné dni.

Hrad je pre verejnosť otvorený od 9.00 do 17.00 a v tomto čase budú môcť deti hľadať už tradične vajíčka. K príchodu jari patria pestré farby a preto treba nájsť tri rôzno-farebné vajíčka, ktoré sme ukryli v zákutiach hradných múrov. Tieto môžete vymeniť za sladkú odmenu.

Medzi sprievodnými aktivitami pre vás sú pripravené dielničky, vymaľovávanie omaľovánok, výstava kraslíc, budeme pliesť korbáče a deti určite potešia zvieratká, ktoré k príchodu jari a k sviatkom Veľkej noci patria.

Pre starších, ale aj pre deti sme pripravili pátraciu hru „Hľadanie pokladu s Král (ik) om“. Šašovi Beckovi sa rozbilo veľkonočné vajíčko a jednotlivé časti postrácal po hrade. Za pomoci indícií a vašej šikovnosti budete musieť jednotlivé úlomky na hrade nájsť, vajíčko poskladať a vylúštiť indíciu, ktorá vás dovedie až ku „kráľovskému“ pokladu.

Tešíme sa na vašu návštevu!

Miesto konania podujatia: Beckov Castle, Beckov
Dátum začiatku podujatia: 30. Marca 2018 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Apríla 2018 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7908N 17.8981E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Veľka noc na hrade Beckov

Meno organizátora: Hrad Beckov
Fotografie
Podobné podujatia