Veľké Silné Reči v Banskej Bystrici

Podujatie Banská Bystrica

Veľké Silné Reči v Banskej Bystrici @Aula SZU

Lístky v sieti Ticketportal SK alebo priamo tu https://www.ticketportal.sk/Event/SILNE_RECI

Po úspešných a vypredaných Silných rečiach v bratislavskom MMC a košickom Spoločenskom Pavilóne, sa 10 našich komikov chystá aj do bašty Slovenského Národného Povstania, do Banskej Bystrice.

V sobotu 17. júna zahrmí autorským humorom Aula SZU na Bernolákovej ulici, kde si servítku pre ústa dávať nebudeme. Na premiérových veľkých Silných Rečiach sa predstavia títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Gabo Žifčák
Pochádza z Vysokých Tatroch, ale ako tradičný východniar žije v Bratislave. Vo voľnom čase sa venuje najmä teórii borovičky. Jeho najväčším životným cieľom bolo nájsť si frajerku, ale potom si povedal, že človek by si mal v živote dávať reálne ciele. Jeho ľudový humor zo života si určite nájde cestu aj k vám.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a neúspešný bábkoherec, ktorý ráno rozosmieva malé deti a večer uráža ich rodičov. Medzitým nenávidí celý svet. Áno, teba tiež. Napriek tomu, že pôsobí, že nevychodil ani prvý stupeň, je schopný písať scenáre a odmoderovať kvíz v Urban Bistre. Ktoré samozrejme nenávidí tiež.

Martin Hatala Stand-up
Najodvážnejší šofér na svete, lebo jazdí po Bratislave na dvanásťročnej Thálii s košickou značkou. Najprv kvôli tomu trpel depresiami, ale odkedy začal robiť standup, trpia už len jeho diváci.

Jakub Gulík The GulloShow
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

Nasi
Študentka z Iránu, ktorá sa rozhodla to rozbaliť na Slovensku. Vzrastom maličká, najvýchodnejšia východniarka a imigrant na plný úväzok. Najsexi chlap zo skupiny komikov s bradou, len o trochu menej strašidelnou ako tá Siova. Nasi je zabávač s nádychom exotiky, ktorej chcete tlieskať.

Marián Psár Utrpenie mladého hejtera
Počas ôsmich rokov študoval na dvoch rôznych vysokých školách a dotiahol to až na titul bakalár. Keď ho už nebaví vymýšľať korektné a slušné reklamné texty a scenáre, ide na internet a tam si robí srandu z ľudí cez Psárkazmy a Utrpenie mladého hejtera. Alebo to robí naživo na Silných rečiach.

Matej Adámy Comedy
Standupový solitér, ktoré ho cesta za humorom je tŕnistá a on na jej trpí, aby vy ste sa mohli smiať. Inšpiráciu hľadá najmä v sebe a všetkom, čo mu vadí - najmä v sebe. Ale neľutujte ho, čím viac ho niečo škrie, tým väčšia je to prča.

Zitron
Jakub Ťapák alias Zitron, sa pol života venuje tancu v Street Dance Academy Laciho Strikea, odkiaľ sa prepracoval až k učeniu detí. Svojim pohodovým vystupovaním sa ľuďom predstavil v relácii pre mladých Park, a na pódium Silných Rečí sa prepracoval cez openmik.

Joe Trendy
Najváčší fanúšik pizze, Coca-Coly, peňazí a McDonald’s v celom chotári. A ešte má rád peniaze. Na svojich soc. sieťach žije život ako sa mu práve hodí a edukuje popritom ľudí, napríklad myšlienkou - Nikdy never človeku, ktorý ti klame.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Aula SZU, Bernolákova 8, Banská Bystrica
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/SILNE_RECI
Dátum začiatku podujatia: 17. Júna 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7209N 19.1354E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Veľké Silné Reči v Banskej Bystrici @Aula SZU

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieRiadená degustácia rumov v Banskej Bystrici
predajňa Svet Nápojov, Švermova 38, Banská Bystrica, Banská Bystrica
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica