Veľkonočný blší trh a výpredaj kníh

Podujatie Prievidza

Veľkonočný blší trh a výpredaj kníh

Obľúbené podujatie – blší trh, sa bude konať tesne pred Veľkou nocou – v sobotu, 9. apríla 2022 od 9.00 do 13.00 hod. na Námestí slobody v Prievidzi! Veríme, že jarné upratovanie neobíde žiadnu domácnosť a v tom prípade môžete milé drobnosti, ktoré doteraz skrývali vaše pivnice alebo povaly ponúknuť na blšom trhu. Určite je vás veľa, ktorí sa chcú podeliť o kúsok zo svojich najväčších pokladov, dúfajúc, že skončia v dobrých rukách a urobia radosť aj niekomu inému.

Zároveň môžete objaviť krásne ručne vyrobené vecičky, náušnice a bižutériu a získať aj rôzne zberateľské predmety, knihy a oblečenie pre deti i dospelých. Zároveň dúfame, že tak ako blší trh pred Vianocami, aj tento bude doplnení o mnoho predmetov s veľkonočnou tematikou.

Súčasťou Blšieho trhu bude aj ďalší zo série výpredajov kníh, ktorý pripravila Mestská knižnica Mikuláša Mišíka v Prievidzi. Môžete si vybrať knihy rôznych žánrov a tematického zamerania či už od slovenských alebo zahraničných autorov. Zaujímavá je aj symbolická cena, ktorou návštevníci prispejú na nákup nových kníh a obnovu knižničného fondu knižníc.

Tešíme sa na vás!

od 9 do 13 hod.

Fotografie
Podobné podujatia