Vernisáž CESTY SLOVENSKOM

Podujatie Bratislava

„Keby som mal voliť medzi pravdou a krásou, volil by som krásu. Je pravdivejšia, než pravda sama,“ hovorí Tomáš Hulík, ktorý sa vybral naprieč Slovenskom túto krásu hľadať. O tom, že ju našiel, sa môžete presvedčiť na jeho výstave, ktorú pripravilo združenie 4 Arts, Bratislava Staré Mesto a Artlines.

Jedinečná výstava fotografií mapuje výsledky niekoľkoročného pozorovania a načúvania krásam našej krajiny známeho wild fotografa, filmára a Nikon ambasádora Tomáša Hulíka. Cesty Slovenskom zachytávajú známe aj menej známe kúty Slovenska, ktoré zostávajú častokrát bežnému človeku nedostupné. Dýchajú unikátnou atmosférou, či už ide o pokojnú prírodu alebo kultúrne pamiatky. Tomáš Hulík si pre návštevníkov pripravil aj ďalšiu lahôdku a to je film a kniha vychádzajúca z týchto úžasných ciest: Slovensko – pocity a nálady.

Slávnostná vernisáž výstavy Cesty Slovenskom sa bude konať 13. októbra o 18:00 hod. v Galérii Z v Zichyho paláci na Ventúrskej 9 v Bratislave. Pokochať sa krásami Slovenska zachytenými objektívom talentovaného fotografa máte možnosť do 20.11.2016.

Fotografie
Podobné podujatia
FAUNIA BRATISLAVA
Overené podujatieFAUNIA BRATISLAVA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Overené podujatieBRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Incheba Expo Aréna, Bratislava
ESOTERIKA BIOSTYL
Overené podujatieESOTERIKA BIOSTYL
Incheba Expo Aréna, Bratislava
FAUNIA BRATISLAVA
Overené podujatieFAUNIA BRATISLAVA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava