VI. reprezentačný ples Fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov UMB

Podujatie Banská Bystrica

Udalosť sa koná pod záštitou ministra zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslava Lajčáka.

Na plese sa tradične stretávajú pedagógovia, absolventi, študenti, priatelia fakulty i významné osobnosti z prostredia decíznej sféry a tretieho sektora v oblasti medzinárodných vzťahov a zahraničnej politiky. V príjemnom prostredí hotela Lux je pripravený zaujímavý program plný spevu, hudby, tanca a dobrej zábavy. Vystúpia umelci, ktorých tvorba a pôsobenie je späté s mestom Banská Bystrica - gitarový sólista Dávid Bílek, Univerzitný spevácky zbor Mladosť, tanečná škola K-dance a hudobná skupina MED. Večer bude moderovať Danka Kurtíková – redaktorka RTVS. Súčasťou večera je samozrejme aj bohatá tombola so zaujímavými cenami. Cena lístku je 50,- Eur a zahŕňa prípitok, trojchodovú večeru, polnočný bufet a kvalitné slovenské víno. Veríme, že tento ročník bude dôstojným pokračovaním minulých ročníkov, ktoré medzi zúčastnenými zaznamenali veľký úspech.

Aj tento rok bude finančný výťažok zo VI. reprezentačného plesu použitý na podporu stáží študentov FPVaMV UMB na vybranom Veľvyslanectve Slovenskej republiky.

V prípade Vášho záujmu Vás prosíme o potvrdenie účasti na plese na e-mailovej adrese repre.ples@gmail.com alebo na tel. čísle 048/446 1222 najneskôr do 1. februára 2018.

Bližšie informácie o tomto podujatí nájdete na web stránke fakulty:  http://www.fpvmv.umb.sk/ alebo fakultnom Facebooku: https://www.facebook.com/fpvamv/ .

Meno organizátora: Fakulta politických vied a medzinárodných vzťahov
Fotografie
Podobné podujatia