Vianočná kapustnica a charitatívna zbierka v Ultimuve SNV

Podujatie Spišská Nová Ves

Vianočná kapustnica a charitatívna zbierka v Ultimuve SNV

Príďte si spolu s Ultimuv tímom vychutnať vianočnú atmosféru, kapustnicu, bohatý program pre deti aj dospelých a zároveň prispieť na dobrú vec.

Srdečne vás pozývame na posedenie a zábavné popoludnie v našom pohybovom centre. Okrem vianočnej kapustnice môžete ochutnať aj občerstvenie od našej výživovej poradkyne. Ak vám zachutí, pošleme vám bezplatne E-BOOK so zdravými vianočnými receptami na váš email.

Pripravili sme pre vás aj niekoľko predvianočných zliav - všetky darčekové poukážky si zakúpite so zľavou 25% a pri kúpe mesačnej permanentky získate InBody analýzu zdarma.

***Čo nás čaká počas celého dňa?***

- ULTIkids - bezplatný tréning pre deti plný hier a súťaží
- Zábavná prekážková dráha pre dospelých
- Tvorivé dielne pre deti - maľovanie na tričko (tričko dostanú ako darček od nás)
- ochutnávky zdravých koláčov počas celého dňa
- InBody meranie zdarma (presná analýza zloženia tela)
- rozlúčkový prípitok a punč

***Charitatívna zbierka pre neziskovú organizáciu ALŽBETKA***
Blížia sa sviatky pokoja a radosti, ktoré trávime so svojou rodinou, kamarátmi, najbližšími… Je to čas, keď si zároveň uvedomujeme, že nie každý má takéto šťastie v živote, a preto chceme pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú.

Preto sme sa rozhodli vytvoriť charitatívnu zbierku pre Neziskovú organizáciu Alžbetka, centrum pre deti a rodiny. Zapojte sa spolu s nami a pomôžte priniesť Vianoce pre každého. Zbierka trvá od 1.12.2019 do 20.12.2019. Počas týchto dní môžete k nám do centra priniesť niektoré z nasledujúcich vecí, ktoré momentálne v Alžbetke potrebujú.

- Trvanlivé potraviny, resp. polotovary (potraviny s dlhšou dobou spotreby napr. cestoviny, múka, cukor, výživa, piškóty, džúsy, konzervy, olej, zelenina v konzerve, ryby, čaje, sirupy... )
- V Alžbetke momentálne bývajú deti vo veku od 2 do 16 rokov. V decembri k nim pribudne novorodenec. Pre deti v tomto veku najviac potrebujú ponožky, rukavice, čiapky, príp. zimnú obuv.

***Zbierka pre Asociáciu pomoci postihnutým – APPA***
Rovnako môžete prispieť na finančnú zbierku pre APPU na zakúpenie pásového schodolezu, ktorý umožní ľuďom s telesným hendikepom dostať sa na rehabilitačné pracovisko, ktoré nie je bezbariérové.

Začiatok podujatia: 10. 12. 2019 15:00:00
Koniec podujatia: 10. 12. 2019 19:00:00
Fotografie
Podobné podujatia