Vianočné krepčenie @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Vianočné krepčenie @KC Dunaj~

Krepčiace ho-ho-ho na parkete! Nenechaj si ujsť sviatočné vydanie legendárneho žúru. Hip-hopové darčeky na okamžité rozbalenie hodia dole naším komínom DJi Maztah, Bizzare a Metys.

Maztah (CZ)
je jedným z najznámejších a najskúsenejších hip-hop/rnb/urban DJov v Česku. Maztah sa DJingu venuje viac ako desaťročie a ako DJ support vystupoval na koncertoch hudobníkov ako Akon, Busta Rhymes, Wu-Tang Clan, Q-Bert, EPMD, Kid Sister, Bushido či Onyx.

Bizzare
patrí k najvyhľadávanejším DJom na slovenskej hip-hopovej scéne. DJingu sa venuje dobrých desať rokov a jeho sety sú kombináciou hip-hopu, RnB a trapu. Má za sebou vystúpenia vonku aj doma, je tiež známy ako organizátor parádnych žúrov a koncertov.

Metys
je člen bandy Gramo Rokkaz, ktorá na scéne určite neprehľadnete a ktorú môžete vidieť na koncertoch po Slovensku a Čechách. Metys je jedným z Djov tejto crew a jeho vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

26. 12. (pondelok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Interez, in.ba, Dobré noviny, 90bpm.sk, Rap Generation, Kultúra v Bratislave, Shattlé

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 26. Decembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vianočné krepčenie @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava