Vianočné trhy 2018 v Prešove

Podujatie Prešov

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Remeslá, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Prešov

Vianočné trhy 2018 Prešov

Park kultúry a oddychu v spolupráci s mestom Prešov usporiada od 26. novembra už tradične VIANOČNÉ TRHY na pešej zóne v historickom centre mesta Prešov, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou vianočného obdobia v našom meste.
Hlavnú ulicu bude lemovať takmer 90 stánkov s rôznymi vianočnými ozdobami, oblečením, kožušinami, drevenými výrobkami a nebudú chýbať ani knihy a hračky. Na svoje si okrem dospelých prídu aj deti, pre nich je pripravený detský kútik, vláčik či svet plyšu, rodičia si zatiaľ budú môcť vyberať zo širokej ponuky vianočných tovarov, v rámci stánkov budú taktiež stánky s občerstvením, trdelníkmi a langošmi, medovinou, grilovanými mäsovými špecialitami, vianočnými nápojmi, cukrovinkami a iné.
Súčasťou Vianočných trhov bude 2. decembra 2018 v centre mesta pojazdná Pop up predajňa, ktorá putuje po celom Slovensku a pre návštevníkov trhov je pripravená príjemná, knižná obývačka v ktorej by si mohli ľudia odpočinúť, ochutnať horúcu čokoládu a tiež nakúpiť knižné darčeky a taktiež bude sprístupnená pojazdná predajňa vinylových platní.
Stánky budú v pracovné dni otvorené od 10.00 do 19.00, s občerstvením do 22.00, počas víkendov od 12:00 do 19.00, s občerstvením do 22.00 hod.
Vianočné trhy otvoríme 26.11.2018 o 16. hodine vianočným programom v ktorom sa predstaví James Evans so skupinou a bude rozsvietená vianočná výzdoba v meste.
Prešovčania sa môžu tešiť aj na kultúrny program, každú stredu a piatok vystúpia folklórne súbory,skupiny a zbory.
Vianočné trhy potrvajú do 21.decembra

Fotografie
Podobné podujatia