Vianočné trhy 2022

Podujatie Komjatná

Vianočné trhy

Základná škola s materskou školou v Komjatnej v spolupráci so ZRŠ a Obecným úradom v Komjatnej
Vás srdečne pozývajú na Vianočné trhy plné čarovných okamihov. Kedy? v nedeľu 18. decembra 2022 od 13:00 do 18:00

Kde?
Pred Obecným úradom a v sále Kultúrneho domu v Komjatnej

Program:
13:00 – otvorenie vianočných trhov 14:00 – program, účinkujú deti zo ZŠ a MŠ, hudobníci Kameníkovci 16:00 – vyhodnotenie Súťaže o najkrajšiu vianočnú guľu a najzaujímavejšiu vianočnú ozdobu na stromček 16:15 – tombola 18:00 – záver

Niečo pod zub
...klobáska, teplý punč, káva, sladká mňamka....

Čím môžete pomôcť?

Krabičkou plnou lásky pre seniorov z Centra sociálnych služieb v Likavke.

A čo do krabičky?
- Niečo teplé (káva, čaj, horúca čokoláda...) - Niečo sladké (keksy, perníčky, čokoláda...) - Niečo slané (tyčinky, krekry, praclíky...) - Niečo mäkké (rukavice, ponožky, šál...) - Niečo voňavé (sprch. gél, parfum, krém...) - Niečo na zábavu (knižka, časopis, krížovky...) - Niečo zo srdca (anjelik, pohľadnica, pozdrav, obrázok...)

List Ježiškovi
Naša základná škola s materskou školou napísala tiež Ježiškovi list, v ktorom napísala, že by chcela dostať kancelársky papier. Ak Vás teda Ježiško splnomocní, môžete nám na vianočné trhy (alebo do školy) priniesť v jeho mene práve balíček kancelárskeho papiera.

Súťaž o najkrajšiu vianočnú guľu a najzaujímavejšiu vianočnú ozdobu na stromček
Ľubovoľná technika (maľba, háčkovanie, medovník patchwork, výšivka, výrobok z odpadového materiálu...). 1. kategória – Vianočná guľa (súťaž pre rodičov a dospelých) 2. kategória – Závesná vianočná ozdoba na stromček (súťaž pre deti)


Fotografie
Podobné podujatia