Vianočné trhy po Lyšansky 2017

Podujatie Lysá pod Makytou

Vianočné trhy po Lyšansky 2017

O.z. MASSPORT v spolupráci s obcou vás aj tento rok srdečne pozýva na charitatívnu akciu pod názvom Vianočné trhy po Lyšansky.

Úspešný prvý ročník a ešte úspešnejší minulý ročník nás namotivovali, aby sme v tejto akcií pokračovali a tak skvelú vianočnú atmosféru si vytvorili už týždeň pred Vianocami. Dušu ešte viac pohladí, keď vďaka trhom pomôžeme niektorým naším spoluobčanom a pomôžeme im tieto najkrajšie sviatky prežiť ešte radostnejšie.

Tento rok sa budeme snažiť pre vás pripraviť ešte bohatšie občerstvenie a to vo viacerých stánkoch. Môžete sa tešiť na širokú ponuku k zakúsnutiu a samozrejme aj niečo na zahriatie. Jednu špecialitu máme pre vás pripravenú priamo v stánku MASSPORTu, takže sa máte na čo tešiť :-).

Počas trhov sa môžeme tešiť aj na heligonkárov Moštenskí Pajtáši, ktorí nás rozospievajú už o 18:00. Na programe stále pracujeme, tak možno pribudnú aj ďalšie prekvapenia.

Kto by mal záujem pomôcť priamo pri organizovaní tejto akcie, či už svojím pričinením, alebo predajom nejakých svojich originálnych výrobkov, je vítaný - hláste sa členom o.z. MASSPORT (napr. Michal Janíček, 0904 283 607).

Tiež by sme boli veľmi radi, ak nám oznámite meno rodiny, kam by mal vianočný príspevok putovať. Takto môžete urobiť na obecnom úrade, nahlásiť priamo členom o.z. MASSPORT, alebo priamo na vianočných trhoch bude pripravené tlačivo, kde môžete rodinu napísať.

Srdečne sa na vás tešíme :-).

Miesto konania podujatia: Lysá pod Makytou, Trenčín Region, Slovakia, Lysá pod Makytou
Dátum začiatku podujatia: 16. Decembra 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Decembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.1972N 18.1953E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vianočné trhy po Lyšansky 2017

Meno organizátora: Občianske združenie Massport
Fotografie
Podobné podujatia