Vianočné trhy Šaľa 2015

Podujatie Šaľa

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Remeslá, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Šaľa

Vianočné trhy Šaľa 2015

Vianočné trhy sa budú konať najprv vo Veči pred Spoločenským domov. Potrvajú v termíne od 10. do 13. decembra. V Šali sa vianočné trhy budú konať od 15. do 22. decembra.  

 
Na vianočných trhoch si budete môcť vychutnať tradičné dobroty, ktoré sa s týmto obdobím spájajú. Medzi stánkarmi nájdete napríklad aj predajcu ovocných vín či talianskych potravín. Na Vianočných trhoch v Šali nájdete 17 predajcov, pričom kapacita predajných stánkov je už naplnená. „Mesto Šaľa sa teší záujmu zo strany predajcov, ktorí budú v tomto roku umiestnení na námestí pred mestským úradom. Ponúkať budú samozrejme rôzny tovar, resp. občerstvenie, typické pre tento sviatok.“, povedala Erika Kőrösi z Mestského úradu v Šali. O trhy v mestskej časti Veča prejavilo zatiaľ záujem 8 predajcov. Voľné sú ešte dve predajné miesta. „Záujemcovia sa môžu prihlásiť na príslušnom oddelení na Mestskom úrade v Šali, osobne, aj telefonicky či mailom.“, dodala Erika Kőrösi.
 
Súčasťou vianočných trhov bude aj kultúrny program, ktorý sa bude konať ako v Šali tak i vo Veči. Okrem divadelných, tanečných a hudbných vystúpení sa môžu Šaľania tešiť aj na živý Betlehem.
Fotografie
Podobné podujatia