Vianočné trhy v Čadci 2015

Podujatie Čadca

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Remeslá, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Čadca

Vianočné trhy v Čadci 2015

Čadca ožíva vianočnou atmosférou. Séria podujatí ako privítanie sv. Mikuláša v meste, vianočný jarmok, koledy, betlehem, koncerty príjemne vyplnia adventné obdobie a navodia tú správnu predvianočnú atmosféru.

Úžasná atmosféra, čaro a vôňa Vianoc na Palárikovom námestí!

To všetko prinášajú vianočné trhy na Palárikovom námestí. Na rezbársky skvost  v podobe Betlehemu môžu byť čadčania právom hrdí. Symbolom čadčianskych vianoc je už druhý rok  snehuliak. Radosť a úsmev na tváre detí priniesli okrem snehuliaka  živé ovečky, ktoré dotvárajú rozprávkovú atmosféru tejto výnimočnej chvíle. Vôňa punču, grilovaných špecialít, smiech, koledy, svetielka budú zapĺňať priestor námestíčka každý deň až do 30.12.2015.

Veselé vianočné hody

Vianočný jarmok pred Domom kultúry potrvá v Čadci od 10. - 11. decembra a nakúpiť môžete originálne remeselnícke výrobky z keramiky, skla, kože či dreva. Chutné zabíjačkové špeciality, jedlo a voňavý punč ponúknu stánky počas týchto dvoch dní. Príďte si aj vy užiť vianočný jarmok, nenapodobiteľnú atmosféru vianočných trhov s vôňou punču, medovníčkov a mnohými stánkami, ktoré pritiahnu vašu pozornosť rôznym tovarom a darčekmi.

Ing. Milan Gura:“ V tomto elektrizujúcom čase chceme iste všetci zažiť čo najviac krásnych momentov. Vianoce vnímam ako najkrajšie a najemotívnejšie sviatky roka. Sviatky pokoja, lásky, stretávania sa priateľov, známych Sviatočnú atmosféru bude počas celého decembra umocňovať v rámci 25. ročníka Kysuckých vianoc aj množstvo koncertov, výstav, divadelných a folklórnych predstavení či neodmysliteľné vianočné trhy.  Som nesmierne rád a aj patrične hrdý na to, že sa nám posledné roky darí túto neskutočnú a jedinečnú atmosféru preniesť z domácností, do ulíc a verejných priestranstiev nášho mesta. Verím, že  tomu tak bude aj tento rok a potešíme, spríjemníme predvianočný i vianočný čas občanov Čadce a jej hostí“

 

Fotografie
Podobné podujatia
Thurzove slávnosti 2024
Overené podujatieThurzove slávnosti 2024
Oravský hrad, Oravský Podzámok
Stavanie mája
Overené podujatieStavanie mája
Námestie M. R. Štefánika, Trstená