Vianočné trhy v Klátovej 2017

Podujatie Klátova Nová Ves

Vianočné trhy v Klátovej, na ktorých nebude chýbať náš stánok :)

Ahojte priatelia, chcela by som Vás všetkých pozvať na naše ďalšie podujatie ( Vianočné trhy ) v Klátovej Novej Vsi, ktoré sa stali v našej dedine už tradíciou.
Ako každý rok, bude na našom námestí živý betlehem, vystúpenie živého folklóru pri ZŠ škole, nebude chýbať vianočná výstava v tvŕdzi, stánok s výrobkami našich žiakov a samozrejme ani dobrôtky od našich šikovných žien, ktoré sa znovu postarajú o občerstvenie v podobe kapustníkov a osúchov. Naši hasiči sa postarajú o chutnú kapustnicu a nenechajte si samozrejme ujsť slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka či starostovský vianočný punč ! :).

Tak ako na Klátovských hodoch, tak aj teraz na tomto podujatí budeme mať postavený stánok s mojimi výrobkami, ktoré si budete môcť pozrieť či zakúpiť. Nebudú chýbať vianočné ozdoby, vianočné venčeky na dvere, ale samozrejme aj iné výrobky, ktoré budete môcť darovať svojim blízkym. Cez leto sme rozdávali pre detičky balóny, teraz cez zimu budeme mať lampióny šťastia ! :)

Svojou účasťou a kúpou občesrtvenia, ako aj výrobkov od remeselníkov podporíte dobrú myšlianku. Čas výťažku z predaja venujeme deťom ZŠ a MŠ v Klátovej Novej Vsi.

Tešíme sa na Vás !!! :)

Miesto konania podujatia: Klátova Nová Ves, Trenčín Region, Slovakia, Klátova Nová Ves
Dátum začiatku podujatia: 16. Decembra 2017 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Decembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.5667N 18.3E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vianočné trhy v Klátovej, na ktorých nebude chýbať náš stánok :)

Meno organizátora: Home decor & Jewelry by Daniela
Fotografie
Podobné podujatia