Vianočný príbeh divadielka JaKi pre deti

Podujatie Ivanka pri Dunaji

Vianočný príbeh divadielka JaKi pre deti

Milé deti, pozývame vás na vtipný divadelný príbeh nešikovných škriatiek vianočných, o príprave sviatkov a o ich malom - veľkom pomocníkovi pri pojašenom chystaní vianočnej nálady. Premýšľali ste už nad tým aké ťažké to majú malé škriatky? Aký veľký je oproti nim darček! Ako ťažko sa im musí zabalovať do papiera a obväzovať mašľou? Joj a čo potom veľký vianočný strom? V kúzelnej krajine sa blížia vianočné sviatky a škriatkovia i škriatky majú plné ruky práce. Čo však s popletenými škriatkami pani Pažroškovou a pani Brzďoškovou? Nestíhajú... a čo aj stihnú a spravia, to popletú. Nuž! Nič sa nedá robiť, treba im poslať pána KontroTrola, aby im pomohol. Ej ha! Ale čo už s takým pomocníkom keď je príliš veľký? Čo je to za škriatka? Ej, len či naozaj pomôže? Či nebudú musieť pomáhať aj deti? Nechajte sa pohltiť vtipným predstavením o tom, že prichystať sviatky pre malé škriatky, nie je vôbec jednoduché.
Predstavenie vzniklo spoluprácou známych interpretiek bábkových divadielok pre deti Jaja a MaKiLe. A čo môže vzniknúť spojením týchto výborných scenáristiek a herečiek? Jedinečné super vtipné predstavenie pre všetky deti, ktoré sa chcú baviť. Tešíme sa spolu na vás.
Predstavenie je vhodné pre všetky deti, ktorú sú už schopné vnímať príbeh a dokážu dopriať nerušenú zábavu aj ostatným kamarátom (odporúčaná veková hranica 4+).
Vstupné na predstavenie: DETI 5€, DOSPELÍ 2€.
Vstupenky zakúpite namieste pred predstavením.
Predstavenie sa koná vo voľnočasovom parku INSPIRO v Ivanke pri Dunaji. Zaparkujete zdarma priamo pred budovou, a nájdete tu aj príjemnú domácu kaviareň s cukrárňou, občerstvením a veľkým zábavným herným centrom pre menšie i väčšie deti.
www.parkoddychu.sk

Miesto konania podujatia: Park oddychu Inspiro, Nádražná 36, Ivanka pri Dunaji
Dátum začiatku podujatia: 2. Decembra 2017 16:30
Dátum ukončenia podujatia: 2. Decembra 2017 17:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1953N 17.2601E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vianočný príbeh divadielka JaKi pre deti

Meno organizátora: Park oddychu Inspiro
Fotografie
Podobné podujatia
OTEC
Overené podujatieOTEC
Matičný dom, Ivanka pri Dunaji
ŤAPÁKOVCI
Overené podujatieŤAPÁKOVCI
Mestské kultúrne stredisko, Modra
FÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Overené podujatieFÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Futbalový štadión, Dunajská Lužná
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava