Vianočný trh v Záhrade

Podujatie Banská Bystrica

Vianočný trh v Záhrade

S darčekmi pod stromček sa nemusíte ponáhľať, nechajte sa inšpirovať a príďte si vybrať krásne veci a originálne darčeky od šikovných výrobcov na náš Zimný Trh v Záhrade 21.12.2019.

Trh sa bude konať v priestoroch Záhrady – CNK v sobotu 21. decembra od 10h do 17h. Nájdete na ňom domácu a ručnú výrobu, ako aj dizajnovú produkciu od nápaditých a zručných (nielen) slovenských výrobcov.

Tešiť sa môžete na prírodnú kozmetiku, čili omáčky, domáce paštiky, orechové víno, bylinné špeciality, šperky, dekorácie, vianočné vence, tašky, zápisníky, autorské diáre a kalendáre, topánky, eko vecičky, pletené aj šité oblečko a hračky, zdravé a krásne doplnky a hračky pre psích kamošov, famózne koláče a fantastické domáce tortilly... pre tých, čo hľadajú alternatívu k živému stromčeku odporúčame drevený stromček od Fabrice-a, v ponuke má rôzne veľkosti, veľký variant si môžete pozrieť naživo aj u nás v Záhrade.

Cieľom trhu je dať priestor výrobcom domácich produktov a ručne vyrábaných a designových úžitkových či dekoračných vecičiek. A ponúknuť ľuďom originálne výrobky priamo od ich tvorcov.

Príďte si vybrať originálne darčeky pod stromček, urobiť si radosť, podebatiť pri káve a koláči.

Tešíme sa na vás!

Postupne pridáme foto a viac info o našich trhovníkoch a ich výrobkoch, aby ste vedeli, na čo sa môžete tešiť. Vezmite aj kamarátov a určite príďte aj v tento predvianočný čas. :)

Nemenej dôležité:

V sále Z2 bude počas trvania celého trhu pre vás a hlavne pre vaše deti pripravená DIELNIČKA VIANOČNÉHO ZDOBENIA.. kde si budú drobci (ale aj veľkí) môcť vyrobiť ozdoby na stromček - akrylovými farbami bodkovacou technikou.. veď sami uvidíte keď prídete :)

Začiatok podujatia: 21. 12. 2019 10:00:00
Koniec podujatia: 21. 12. 2019 17:00:00
Fotografie
Podobné podujatia