VÍKENDOVÁ SÁNKOVAČKA S MACKOM RAČKOM

Podujatie Oščadnica

VÍKENDOVÁ SÁNKOVAČKA S MACKOM RAČKOM
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia, Turistika
Ďalšie podujatia v meste Oščadnica

Keďže sa nám v posledných dňoch oteplilo a teploty nad nulou nám nedovoľujú spustiť snežné delá, aby sme mohli dosnežiť problematické úseky našich zjazdoviek, pripravili sme si pre vás náhradný program. Pripravte si boby, sánky, lopáriky a príďte sa vyšantiť k nám do Snowparadise, kde aj napriek plusovým teplotám stále nejaký sneh máme.

Že sa môžete sánkovať a bobovať hocikde? To síce áno, ale len u nás si môžete užiť až 1,3 kilometrov dlhý zjazd po zjazdovke Košariská I. Aj preto sme sa rozhodli pre vás tento víkend spustiť lanovku* v Dedovke, ktorá vás pohodlne vyvezie do výšky 974 m n. m. Okrem iného si môžete tento víkend užiť aj zimnú adrenalínovú jazdu na najdlhšej bobovej dráhe na Slovensku. Po skvelej sánkovačke vás zahrejú horúce nápoje z nášho Aprés ski baru, kde vás formou výdajného okienka obslúžia milí barmani. Okrem čaju sa deti môžu tešiť na horúcu čokoládu so šľahačkou. Rodičom zas ulahodí varené vínko, či bombardino.

SEZONKÁRI POZOR: Všetci tí, ktorí si zakúpili sezónny lístok v tohtoročnom predpredaji a spĺňajú podmienku OP (očkovaní/prekonaní), si budú môcť svoj lístok vyzdvihnúť v zákazníckom centre pri lanovke v Dedovke.

Ako kompenzáciu, za to, že nemôžete využívať svoj lístok sme si pre vás pripravili do odvolania AKCIU – držitelia sezónky môžu využívať našu bobovú dráhu GRÁTIS!

 

Detičky sa samozrejme môžu tešiť na stretnutie s Mackom Račkom, ktorý nám prisľúbil svoju účasť.

Tešíme sa na vás od 9.00 do 15.00.

* Na základe rozhodnutia vlády Slovenskej republiky je vstup na lanovku a bobovú dráhu povolený len osobám v režime OP (očkovaní a prekonaní). Pri kúpe lístka je potrebné, aby sa osoby staršie ako 12 rokov preukázali platným covidpassom.

Fotografie
Podobné podujatia