Víkendový pobyt s AJURVÉDOU a jogou pre celú rodinu

Podujatie Trstená

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy, Varenie, Gastronómia
Web organizátora:
www.ayurvedainfo.sk
Ďalšie podujatia v meste Trstená
Podrobnejšie informácie: miroslav@ayurvedainfo.sk
Ajurvédsky terapeut Miroslav Maduda (www.ayurvedainfo.sk)
a certifikovaný cvičiteľ Jogy v dennom živote Jozef Zajasenský 
si vás dovoľujú pozvať na víkendový pobyt do Penziónu ÚSTIE v dedinke Nové Ústie pri Oravskej priehrade od 25.5.2018 do 27.5.2018. www.penzionustie.sk

Hlavné témy rodinného víkendu sú:
Ako sa stravovať a variť pre svoje zdravie a zdravie svojej rodiny podľa ajurvédy.
Ako sa zbaviť stresu a udržať si pokojnú myseľ a zdravý chrbát podľa jogy.
Program je zvolený tak, aby sa rodičia na prednáške a na workshope dozvedeli praktické poznatky a konkrétne techniky a zároveň mohli stráviť dostatok času so svojimi deťmi v oravskej prírode.
Ubytovanie v dvojposteľových izbách s možnosťou prístelky je zabezpečené v samostatnej budove v ktorej sa nachádza aj wellness s dvomi bazénikmi pre deti, saunou a vírivkou. Takže aj v prípade nepriaznivého počasia sa deti budú mať kde vyšantiť a užiť si víkend. 
Okolie je nádherné a umožňuje krásne výlety na Oravský hrad alebo do geotermálneho kúpaliska Oravice a samozrejme plavbu loďou po Oravskej priehrade. Nádherná vyhliadková plavba s návštevou Slanického ostrova umenia určite zaujme deti , dospelých aj seniorov. A všade naokolo je krásna oravská príroda.
Samotný program víkendu bude veľmi hodnotný. Skúsený cvičiteľ jogy Jožko Zajasenský vás naučí ako uvoľniť celé telo, ako predchádzať bolestiam chrbta pomocou jogových cvičení a ako rozpúšťať stres pomocou overených jogových techník a meditácie.
Ajurvédsky terapeut Mirko Maduda vás naučí ako podľa ajurvédy vzniká choroba a ako jej predchádzať výberom vhodnej stravy podľa individuálnej ajurvédskej konštitúcie. Vysvetlí Vám základy prípravy jedla, ktoré je naozaj liekom a prezradí Vám rôzne tajomstvá pôsobenia potravín na človeka.
Počas pobytu bude v sobotu a nedeľu ráno cvičenie jogy pre dospelých. Doobedu v sobotu a nedeľu bude prednáška a workshop o ajurvédskej liečbe jedlom. Popoludní bude voľný program, ktorý môžete využiť na jogovú relaxáciu, alebo výlety.
Večer bude posedenie pri ajurvédskom čajíku a voľné rozprávanie o joge a ajurvéde s otázkami a odpoveďami.
Kto by potreboval riešiť zdravotné problémy pomocou ajurvédy, tak sa počas pobytu môže prihlásiť na ajurvédsku diagnostiku, kde mu bude na základe jeho individuálnej konštitúcie vypracovaná životospráva „na mieru“, navrhnuté terapie a ajurvédske lieky. 
Počas pobytu je zabezpečená plná penzia, ktorá začína piatkovou večerou a končí nedeľným obedom. Strava počas celého pobytu je vegetariánska. Menu je jednotné. Zdravotné obmedzenia týkajúce sa stravy je potrebné uviesť v prihláške. Kto by sa chcel stravovať individuálne, môže tak urobiť v miestnej reštaurácii.
Cena pobytu vrátane celého programu, ubytovania a plnej penzie je pre dospelú osobu: 89,- EUR
Cena pobytu pre dospelú osobu ktorá nebude navštevovať program, lebo bude napríklad sprevádzať deti, vrátane ubytovania a plnej penzie je 55 ,- EUR
Cena pre dieťa spiace na prístelke vrátane plnej penzie je 45 EUR,-
V cene nie je zahrnutý vstup do bazéna a do sauny. Ten je 2 Eurá na hodinu a sauna 10E na hodinu pre 6 osôb.
Záujemci napíšte nám na mail: miroslav@ayurvedainfo.sk, alebo zavolajte na 0915850255. Pošleme Vám prihlášku a ďalšie pokyny.
Meno organizátora: Miroslav Maduda
Fotografie
Podobné podujatia
OD TEREZKY PO HUTU
Overené podujatieOD TEREZKY PO HUTU
Slovenské banské múzeum, Banská Štiavnica
Cestou necestou - prednášky
Overené podujatieCestou necestou - prednášky
Kasárne Kulturpark, Košice