Víno je odpoveď - festival krásnych vín

Podujatie Košice

Víno je odpoveď - festival krásnych vín

Oslávte sviatok vína v spoločnosti výnimočných remeselných vinárov z celého Slovenska a zahraničia. Tešiť sa môžete na viac ako 100druhov krásnych vín, z ktorých mnohé sa dostali do vínnych kariet prestížnych reštaurácii od Londýna, cez Miláno, Kodaň až po Tokio!

„Vinárov sme starostlivo vyberali. Všetky vína spája spoločná myšlienka – rešpekt k prírode, svojim predkom, ku zákazníkom a k sebe samým. Návštevník bude môcť ochutnať naozaj pestrú škálu vín od hravých šumivých pét natov, cez iskrivé leánky, minerálne rizlingy, herbálne pinoty, aristokratické frankovky a džemové dunaje. Spoločne budeme ochutnávať, zhovárať sa, radovať sa a objavovať odpovede!

Súčasťou festivalu budú hudobné vystúpenia, tešiť sa môžete na unikátnu hudobno-svetelnú formáciu BDHS, obľúbenú košickú formáciu Bobova Diéta a v úplnom závere na veľa dobrej hudby z Vinyl platní v podaní la:bell – vinyl record shop.

od 16:00 do 21:00hod.

KDE?: Festival sa uskutoční súčasne na dvoch miestach – v mystickom prostredí Starej synagógy (Zvonárska ulica) a v krásnom prostredí Východoslovenskej galérie Košice (Hlavná 110/27).

CENA: 29eur/osoba alebo 36eur/osoba VIP “skorý vstup”

Fotografie
Podobné podujatia