Vinum Laugaricio 2017

Podujatie Trenčín

Vinum Laugaricio

Milovníci vína sa stretnú v Trenčíne. Jedinečný zážitok z degustácie špičkových vín zo Slovenska a zahraničia ponúkne 1. a 2. decembra v areáli výstaviska Expo Center Trenčín 13. ročník zimného festivalu vína VINUM LAUGARICIO. Medzi vystavovateľmi nebudú chýbať ani výrobcovia destilátov a firmy ponúkajúce obalové i úžitkové sklo a doplnkový sortiment pre vinárov.

Neodmysliteľnou súčasťou výstavy VINUM LAUGARICIO je odborný sprievodný program, ktorému dominujú súťaže - 11. ročník súťaže Šampión výstavy VINUM LAUGARICIO v sekcii vína pod vedením uznávaného odborníka prof. Ing. Fedora Malíka, DrSc., ktorý je tvorcom moderného vinárskeho povedomia Slovákov a 11. ročník medzinárodnej súťaže ovocných a obilných destilátov SPIRITUS SLOVAKIA. Návštevníci budú mať možnosť počas celej výstavy degustovať súťažné vzorky vína a destilátov vo verejnom degustačnom stánku ako aj vzorky samotných vystavovateľov. Degustácia vín sa bude konať opäť formou žetónov.

Nebude chýbať ani gastro zóna s pochutinami k degustácii. Šéfkuchár DIVA restaurant pri synagóge – Michal Škorec opäť zláka návštevníkov na úžasné menu.

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Miesto konania podujatia: Expo Center a.s., K výstavisku 447/14, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 1. Decembra 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Decembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8876N 18.0634E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vinum Laugaricio

Meno organizátora: Expo Center a.s.
Fotografie
Podobné podujatia
Gympelrock
Overené podujatieGympelrock
KKC Hviezda, Trenčín
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou