VOLANIE DIVOČINY

Podujatie Ružomberok

VOLANIE DIVOČINY

Film Volanie divočiny je adaptáciou legendárneho románu Jacka Londona a prináša príbeh odvážneho psa a jeho nového priateľa /Harrison Ford/ v časoch zlatej horúčky na Klondiku.

Volanie divočiny je príbeh psa Bucka, ktorý je milovaný a hýčkaný svojim pánom aj celou rodinou. Jeho život sa však osudovo zmení vo chvíli, keď ho unesú priekupníci so psami a predajú do mrazivej divočiny kanadského Yukonu práve v čase vrcholiacej zlatej horúčky na Klondiku. Tu ho nútia jeho noví páni ťahať v hlbokom ťažkom snehu plne naložené sane zapriahnuté v psom záprahu. Vďaka svojej nezlomnej vôli dokáže Buck prežiť aj v týchto krutých a drsných podmienkach. Podarí sa mu dokonca utiecť a nájsť si nového priateľa, samotárskeho dobrodruha Johna Thortona /Harrison Ford/. Po jeho boku zistí, že vďaka prirodzeným inštinktom dokáže nielen prežiť, ale si aj nový slobodný život zamilovať.

Príbeh hrdého psa Bucka a jeho priateľov napísal na začiatku 20. storočia slávny americký spisovateľ Jack London a stal sa jeho najčítanejšou knihou.

1.3.2020
Čas:
16:45 hod.
Miesto:
Kino Kultúra v Ružomberku
Vstupné:
5,00€ / 4,00€

Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra