Volnij Don

Podujatie Giraltovce

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy
Web podujatia:
www.giraltovce.sk
Ďalšie podujatia v meste Giraltovce

PIESNE DONSKÝCH KOZÁKOV

 

Piesne kozákov to sú melódie a slová zo života kozáckych rodín pri práci, v bojovom nasadení, pri zábave, pri oddychu, pri pití vodky laškovaní s mladými kozáčkami. Piesne veselé, roztopašné, zádumčivé, ale hlavne svojské a typické pre kozácku dušu. Piesne dravé a pokojné ako neviazaná rieka DON - srdce, telo a duša kozákov.

 

S bajanom, gitarou , perkusiami , nezameniteľnými vokálmi a autentickými piesňami počas svojich vystúpení roztancovali európske festivaly, kozáckymi dumkami vohnali slzy do očí, špecifickým ruským humorom pobavili, ale hlavne vniesli pozitívnu energiu a radosť. Práve preto už štvrtý krát zavítajú na Slovensko z rodného Rostova na Done sólisti Donského kozáckeho súboru Alexander DŽALAŠOV s neopakovateľným vokálom, multiinštrumentalista, zabávač, v Rusku a zahraničí uznávaný hudobník, ktorý koncertoval

s rôznymi formáciami v USA, Európe a Maroku.

Duša kozáckych piesní , majster ruského bajanu , momentálne jeden z najlepších inštrumentalistov na bajan v Rusku Grigorij POLOVINKA, umelecký vedúci Chóru donských kozákov a Obuchovského zboru.

Prijmite pozvanie na autentickú kozácku hudobnú hostinu s formáciou VOLNIJ DON

Fotografie
Podobné podujatia