Voodoo beats birthday

Podujatie Bratislava

Voodoo beats birthday /w The Devils /IT/, Old Folks House /CZ/

Priatelia sme zase o rok starší, vyzretejší, vzdelanejší, krajší, nadupanejší a preto by sme Vás radi pozvali na našu narodeninovú, poslednú tohtoročnú, VOODOO BEATS PÁRTY!

A aby všetko bolo špeciálne nevyhnete sa poriadnemu rockenrollu a našej oficiaálne prvej... a teraz fanfáry... "TU TU RU TU TÚ" kapely z Voodoo rhythm records THE DEVILS!!!!

Talianskí Diabli, pomenovaný podľa rovnomenného filmu zo sedemdesiatch rokov sú jedným z posledných prírastkov nášho srdcového vydavateľstva (podľa ktorého sa aj naše trio volá) Voodoo rhythm records. Devils v obsadení Gianni Vessella kňaz, ktorému nepomôže ani exorcista akurát tak spevom a gitarou vyvolá samotného diabla. Doprevádza ho vyzývavá mníška Erica Toraldo na bicích a so škrekom. Táto dvoja vám napumpuje trash rockneroll do žíl a dostanú vás do temného tranzu. To že pri nich príde na tvoje hriechy už majú v názve ich albumu, ktorý vo Voodoo vydali "Sin, you Sinners!" Je jasné že vyrastali na počúvaní bluesu a punku a to sa spolu s fuzzovým soundom premietne aj na našej párty! Čisté zlo a samá sranda!

support nám prídu robiť namakaný chalani z Česka, Old Folks House!!!
Týchto ste už na našej párty mohli vidieť, to však neznamená, že neprídu s novými sračkami a vymakanejšou šou! Chaloši si zahrali u nich doma aj predkapelu veľkým The Sonics, takže z toho sa dá tušiť na čo sa máte tešiť! Len sa pri nich šetrite aby ste vydržali do Devils ;)

Ako to už na narodeninových párty býva, uvidíte všetkých DJs VOODOO BEATS, bude sa určite jesť nejaká torta, spievať satanské pesníčky, kresliť pentagramy, losovať nejaký voodoo merch a hlavne zabávať!

Tešíme sa na Vás!

Miesto konania podujatia: FUGA, Námestie SNP 24, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Decembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1445N 17.1121E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Voodoo beats birthday /w The Devils /IT/, Old Folks House /CZ/

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
PETER NAGY 105
Overené podujatiePETER NAGY 105
STARS auditorium, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava