Všetky úžasné veci

Podujatie Bratislava

Všetky úžasné veci

Slovenská premiéra svetovo úspešnej hry Duncana Macmillana a Jonnyho Donahoea Všetky úžasné veci v TICHO a spol. v hlavnej úlohe s Mirom Nogom.
Uvažovali ste niekedy nad tým, koľko je na svete úžasných vecí, pre ktoré stojí za to žiť? Pre ktoré sa oplatí to nevzdať?
Monodráma Všetky úžasné veci v podaní skvelého Mira Nogu je pútavým rozprávaním o živote muža, ktorý vyrástol v tieni opakovaných pokusov o samovraždu svojej mamy. Hovorí nám svoj vlastný príbeh, príbeh milujúceho syna, ktorý sa rozhodol vytvoriť zoznam všetkého úžasného, čo na tomto svete je, aby svojej depresívnej mame dokázal, že každý deň môže objaviť niečo nové, pre čo stojí za to žiť. Podarí sa mu ju presvedčiť? A podarí sa mu o tom presvedčiť samého seba?
Táto dojímavá monodráma, ktorá od čias svojho vzniku vypredáva javiská po celom svete, vznikla ako spolupráca jedného z najvýznamnejších súčasných britských dramatikov Duncan Macmillana(Ľudia, miesta, veci; Pľúca)a komika Jonnyho Donahoea, pre ktorého je táto hra aj jeho osobnou výpoveďou. No nečakajte dušu drásajúcu tragédiu. Práve naopak.Všetky úžasné veci sú plné radosti, smiechu a spontánnosti. Lebo práve to sú tie úžasné veci, pre ktoré sa oplatí žiť.
Preklad a dramaturgia: Miroslava Košická
Scénografia a grafický dizajn: Jakub Branický
Účinkuje: Miro Noga
Réžia: Robo Horňák
Aktivity kultúrneho centra z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia ako hlavný partner projektu.
Kultúrne centrum realizuje svoje aktivity vďaka finančnej podpore Nadácie mesta Bratislavy a Nadácie Tatra banky.
Partner TICHO a spol.:
Bratislava Staré Mesto
Upozornenie: Z predstavenia môže byť organizátorom zhotovovaný vizuálny a audiovizuálny záznam. Kúpou vstupenky udeľujete povolenie na zhotovenie a použitie tohto záznamu výhradne pre účely o.z. TICHO a spol.
Ako chodíme do TICHO a spol. počas Korony ?
Milí diváci, tešíme sa, že sa po lete opäť uvidíme a naplníme náš aj váš kultúrny absťák. Aby sme mohli bezpečne a efektívne fungovať aj ďalej, musíme vás poprosiť o dodržiavanie časov začiatkov predstavení.
Otvorenie budovy – 15 min. pred začiatkom predstavenia
– vzhľadom na nutnosť vykonať dezinfekciu priestoru a sociálnych zariadení, podľa platných nariadení, vstup do budovy nebude možný v iných časoch
Po začiatku predstavenia vstup do budovy a divadelnej sály nie je možný
Zatvorenie budovy – 20 min po skončení predstavenia
Časy sú orientačné a môžu sa pohybovať v rozmedzí +/- niekoľkých minút.
Za pochopenia a ohľaduplnosť ďakujeme.
Vaše TICHO a spol.

Začiatok podujatia: 9. 10. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 10. 10. 2020 0:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava