Vstúpenie na cestu ženy

Podujatie Vyhne

Vstúpenie na cestu ženy

Víkendový seminár pre ženy - Vstúpenie na cestu ženy -
Archetyp panna (dievčina)

Prebúdzajúca sa krehká marcová príroda nám pomôže v bezpečnom ženskom kruhu rozpomenúť sa na obdobie, kedy sme cez prvú menštruáciu prekročili prah detstva.
Urobíme rázne jarné upratovanie a vymetieme potlačené pocity a presvedčenia, ktoré sa nám spájajú s týmto obdobím : Strach a hanba z vlastného tela a zmien v ňom, neprijatie, potlačenie ženskej prirodzenosti, Bolesť z chýbajúcej ženskej podpory a múdrosti, nepochopenie…
Ošetríme tieto miesta v nás.
Pretože iba ak zvedomíme a preliečime tieto staré zranenia, môžeme konečne skutočne NASTÚPIŤ NA CESTU ŽENY..
Bez ohľadu na náš vek.

Zoznámime sa podrobne so svojim menštruačným cyklom, s jeho jednotlivými fázami, ale aj psychosomatickými súvislosťami, ktoré k nám prehovárajú cez bolestivú či nepravidelnú menštruáciu.

Nadviažeme kontakt s prírodou a meniacou sa lunou na nebi, a tak prijmeme dar, že rovnako ako mesiac aj my sme cyklické. Väčšina žien sa v sebe snaží tento prirodzený cyklus potlačiť, aby sa prispôsobili potrebám moderného sveta. Chceme podávať maximálne výkony v práci a aktívne prežívať voľný čas.
Prebrali sme od mužov predstavu o stálosti a trvalosti a to prehlbuje našu únavu, frustráciu a nespokojnosť.
Pre väčšinu žien je menštruácia iba telesná funkcia, ktorá im bráni v praktickom živote, otravuje, bolí a prekáža... Máte, alebo mali ste to niekedy takto? Ako to môžeme zmeniť? A je to vôbec možné?

Objavme spolu, to čo nás naše maminky nemohli naučiť, pretože to samé nevedeli. Naučme sa spolu porozumieť a prakticky používať tvorivé, sexuálne a spirituálne dary menštruačného cyklu.
Vedome porozumieme premenám svojho tela a emócii v súlade s meniacou sa lunou. Objavíme radosť zo svojej cyklickosti – premenlivosti, ktorá nie je negatívnou ženskou vlastnosťou, ale naopak kvalitou, ktorá obohacuje náš život i život našich mužov.
Účastníčky seminára, ktoré sa otvorili novému rozmeru menštruácie a venovali pozornosť svojmu cyklu a cvičeniam pre energetizáciu a liečenie svojho lona, potvrdili, že je možné vyliečiť si nepravidelnú ci bolestivú menštruáciu, ktorá vás trápi hoci aj niekoľko rokov.

Cez porozumenie cyklu zlepšíme svoje vzťahy v rodine, v práci i s milovaným mužom. Naučíme sa vedome pracovať so svojou energiou a vytvoriť si spokojnosť vo svojom živote vďaka súladu s prirodzenosťou ženského cyklu.

Vyvrcholením bude nesmierne liečivý, transformačný a pre každú ženu potrebný ritual MENARCHÉ – liečenie a oslava prvej menštruácie.
Nájdete tu aj inšpiráciu ako tieto témy komunikovať s vašimi synmi a vytvoriť oslavu pre svoje dcéry.
Liečením a zmenou v sebe, meníme celú spoločnosť.

Po dlhej zime prebudíme v sebe kvality panny- mladej dievčiny, ktorá v nás rozprúdi hravosť, zvedavosť, chuť objavovať a učiť sa nové veci, čistotu srdca, otvorenosť, spontánnosť a dôveru v život.
Prinesieme tieto kvality VEDOME späť do nášho života.

„Žena,ktorá nájde seba samú,stáva sa samostatná, dôstojná, vnímavá svojej hodnoty, prestáva byť odkázaná na hodnotenie a pozornosť okolia. Vnútorná sloboda jej umožňuje nadviazať a žiť plnohodnotný partnerský život.“

Prekrásna príroda okolitých Štiavnických vrchov ponúka možnosť vypnúť a zastaviť sa od každodenného stresu a venovať sa na chvíľu aj sebe. Sebaspoznávaniu skrytých zákutí duše, liečeniu starých zranení, ich prijatiu a premene. Ženský kruh to je bezpečie, to je výživa pre našu dušu, posilnenie a podpora, tak aby sme mali z čoho rozdávať pre svoje deti, rodiny, partnerov, prácu… Tanec, divoký aj nežný, a práca s telom je oslobodzujúca a navracia nás ku kontaktu so životom samotným. Víkendové semináre ponúkajú väčší priestor na hlbokú transformačnú cestu do hlbín vlastnej duše, aby sme nakoniec vyšli premenené do krásy a vitality tela , a svetla vedomia.
Tak nastúp na svoju cestu VEDOMÁ ŽENA!

Miesto: Penzión na slnečnej stráni Vyhne, www.naslnecnejstrani.sk
Cena za jeden víkend (ubytovanie, strava a lektorné) : 190.-eur
Prihlasky: tel. kontakt: 0905 334 129
e-mail: info@naslnecnejstrani.sk

Dalšie termíny a témy:
(dá sa prihlásiť na samostatný víkend alebo na celý cyklus)

21.- 23.apríl 2017- Milenka - prijatie tela, zmyselnosť, sexualita, partnerstvo

26.- 28.maj 2017 - Divoška - spontánnosť, prirodzenosť, autenticita, kreativita, stromy, živly a príroda

4.- 6.august 2017- Matka - liečenie zranení súvisiacich s materstvom, vzťahu s matkou, témy vedomého rodičovstva

29.sept - 1.oktober 2017 - Čarodejka a Kňažka - mágia v každodennom živote, v každej žene je čarodejka a kňažka

27.- 29.október 2017 - Vedma - prijatie starnutia, smrť a znovuzrodenie, hlboká múdrosť, skúsenosti, vnútorný pokoj

24.- 26. november 2017 - Vedomá žena a archetyp kráľovnej - Oslava cesty ženy

Beáta Hlohovská, www.vzajomnost.sk
etikoterapeutka, ktorá už 20 rokov pomáha ľuďom, najmä na životných križovatkách nájsť samých seba, vnútorný pokoj a silu. Poznáte ju aj z rozhlasu a televízie, spolupracuje aj s Adelou Banášovou na spoločných večeroch s ktorými cestujú po Slovensku a otvárajú témy sebarozvoja, sebaspoznávania a duchovnej cesty.

Kristina Dubajova , www.arunka.sk
sprevádza ženské kruhy a prechodové rituály pre ženy, semináre o tajomstvách ženského lona a potenciále menštruačného cyklu. Venuje sa aj tehotným ženám, maminkám po pôrode, bábätkám a deťom. Sprevádza ročnou školou kňažiek Živeny. Zložila a naspievala liečivé piesne z hlbín ženskej duše, ktoré vyšli na CD Kolo roka. www.koloroka.sk

Miesto konania podujatia: Penzion na Slnecnej Strani, Vyhne 363, Vyhne
Dátum začiatku podujatia: 10. Marca 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Marca 2017 14:00
Pravdepodobné súradnice: 48.5035N 18.8091E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vstúpenie na cestu ženy

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatiePetra Džerengová medzi nami
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pob. Sásová, Banská Bystrica
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica
INVALID PRODAKŠN
Overené podujatieINVALID PRODAKŠN
EPOS Sandokan, Veľký Krtíš