Vybeer sa na Silné Reči - Banská Bystrica

Podujatie Banská Bystrica

Vybeer sa na Silné Reči - Banská Bystrica

Lístky v sieti ticketportal alebo priamo tu https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23476

Sedíš doma, klikáš striedavo do telefónu a do noutbúčiku, posielaš snepčetíky a od rána si sa neosprchoval? Možno je najvyšší čas pozrieť sa realite do očí, použiť mydlo, deodorant, voňačku z veľkej noci a vyraziť do ulíc!

Poď si užiť stretko s kamošmi, svoje obľúbené pivko a to najlepšie zo súčasnej slovenskej stand-up comedy na Silne Vybeeranej Tour! Už čoskoro sa v tvojom meste a v tvojom obľúbenom podniku objavia chlapsi a dievčatá zo Silných rečí a zabavia ťa tak, že ti pivečko potečie nielen hrdlom, ale aj nosom a ušami.

Príď do mesta, daj si pivko, odfoť sa, tagni sa a vyhraj výlet do pivovaru, na chatu, alebo na Oktoberfest! Vidíme sa v tvojom meste!

V banskobystrickom Klub 77 vystúpia v utorok 18. apríla títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Jakub Gulík The GulloShow
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a neúspešný bábkoherec, ktorý ráno rozosmieva malé deti a večer uráža ich rodičov. Medzitým nenávidí celý svet. Áno, teba tiež. Napriek tomu, že pôsobí, že nevychodil ani prvý stupeň, je schopný písať scenáre a odmoderovať kvíz v Urban Bistre. Ktoré samozrejme nenávidí tiež.

Martin Hatala Stand-up
Najodvážnejší šofér na svete, lebo jazdí po Bratislave na dvanásťročnej Thálii s košickou značkou. Najprv kvôli tomu trpel depresiami, ale odkedy začal robiť standup, trpia už len jeho diváci.

www.silnereci.sk
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Klub 77, Horná 54, Banská Bystrica
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=158901
Dátum začiatku podujatia: 18. Apríla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Apríla 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7384N 19.1532E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vybeer sa na Silné Reči - Banská Bystrica

Fotografie
Podobné podujatia
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica