Vybeer sa na Silné Reči - Košice

Podujatie Košice

Vybeer sa na Silné Reči - Košice

Lístky v sieti Ticketportal SK alebo priamo tu https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23476

Sedíš doma, klikáš striedavo do telefónu a do noutbúčiku, posielaš snepčetíky a od rána si sa neosprchoval? Možno je najvyšší čas pozrieť sa realite do očí, použiť mydlo, deodorant, voňačku z veľkej noci a vyraziť do ulíc!

Poď si užiť stretko s kamošmi, svoje obľúbené pivko a to najlepšie zo súčasnej slovenskej stand-up comedy na Silne Vybeeranej Tour! Už čoskoro sa v tvojom meste a v tvojom obľúbenom podniku objavia chlapsi a dievčatá zo Silných rečí a zabavia ťa tak, že ti pivečko potečie nielen hrdlom, ale aj nosom a ušami.

Príď do mesta, daj si pivko, odfoť sa, tagni sa a vyhraj výlet do pivovaru, na chatu, alebo na Oktoberfest! Vidíme sa v tvojom meste!

V košickej Tabačka Kulturfabrik vystúpia vo štvrtok 6. apríla títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Martin Hatala Stand-up
Najodvážnejší šofér na svete, lebo jazdí po Bratislave na dvanásťročnej Thálii s košickou značkou. Najprv kvôli tomu trpel depresiami, ale odkedy začal robiť standup, trpia už len jeho diváci.

Jaro Abaffy
Pochádza z Popradu, čo je počuť na jeho prízvuku, vidieť na jeho vystupovaní a cítiť na jeho podtatranskom prístupe k životu. Do Silných Rečí prišiel po svojom skvelom vystúpení na open mike počas jednej zo show. Pracuje ako systémový administrátor, čo sa silno prejavilo aj na jeho psychike.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a neúspešný bábkoherec, ktorý ráno rozosmieva malé deti a večer uráža ich rodičov. Medzitým nenávidí celý svet. Áno, teba tiež. Napriek tomu, že pôsobí, že nevychodil ani prvý stupeň, je schopný písať scenáre a odmoderovať kvíz v Urban Bistre. Ktoré samozrejme nenávidí tiež.

www.silnereci.sk
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Tabačka Kulturfabrik, Gorkého 2, Košice
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=158900
Dátum začiatku podujatia: 6. Apríla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 6. Apríla 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7291N 21.2559E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vybeer sa na Silné Reči - Košice

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrno-spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice