Vykroč a objav svoj Rubín

Podujatie Bratislava

Vykroč a objav svoj Rubín

Nikoleta Condesa
Je nositeľkou dávnych tradícií Mayov a učiteľka múdrosti. Svoje dary a skúsenosti s láskou plnou porozumenia venuje ženskému aj mužskému pokoleniu, s ktorého líniou je hlboko prepojená. Jej poslanie pripomína celistvosť slnečnej žiary a mesačného svitu – hľadanie v protipóloch pre nastolenie jednoty-Dvojplamene
Condesiným spojencom v ceremóniách je čokoláda. Jej sile a umeniu sa naučila v Mexiku - v kolíske mayskej civilizácie. Využíva ju ako zmyselnú učiteľku pôžitku, aj vďaka ktorej sa ženy učia silu a význam rozkoše, rozsiahlosť zmyslov a vášne, ktoré sú každej z nás vlastné.
Odovzdáva svoj nadhľad, múdrosť, ktoré zreli rokmi pri putovaní v podsvetí jej ženskej duše, vďaka ktorému dnes rozumie mnohým ženským trápeniam a bolestiam. Vdychuje im nový význam a presvetľuje ich porozumením. Volá ženy vykročiť po zlatých schodoch ich duše – z tmavých hlbín do jasného svetla a prežiariť ním vlastné tiene.
Nikoleta Condesa Vám porozpráva skutočný príbeh o tom, ako opustila svoje istoty a vošla do neznáma tisícky kilometrov od svojho domova, odkázaná sama na seba. Počas svojej cesty sa dotkla hlbín svojej duše. Svoje poznatky odovzdáva ženám, ktoré hľadajú samé seba-jeho ,svoj Dvojplamen
Pozýva ich rozpomenúť si na svoju jedinečnú silu a krásu - vnútornú i vonkajšiu, ktoré sú každej žene vlastné, ale pod tlakom mnohých okolností boli utlačené a znehodnotené. Je tak strážkyňou ženského ohňa, ktorý v ženách nanovo rozdúchava. Vďaka svojej vášnivosti a živelnosti v energiách zeme a vetra jej nie je nič prirodzenejšie.

Preto ak si našla odvahu uvidieť v sebe to, čo je trvalé a večné a pustiť sa premenlivých a pominuteľných ilúzií, si na správnej ceste. Ak sa chceš pozrieť do vlastného zrkadla, ktoré odstráni všetok balast a ponechá iba čistú esenciu Teba, a dovolí Ti precítiť, aké je Tvoje miesto vo svete, vykroč a objav svoj rubín – ženstvo, ktoré v Tebe leží a čaká, kým môže zažiariť za jasu slnka i svitu Luny.

„Skutočná žena potrebuje muža, ktorý jej je oddaný, nie poddaný.“
Nikoleta Condesa

Toto všetko sa bude diať 22. 7. 2017 na Rešetkovej 9 v Amada centre (číslo deväť je ukončenie cyklu, ktorý je už za vami…)

Začíname Od 13,00 do 19,00 s malými pauzičkami :)

Ochutnáme pravú Mayskú čokoládu, ktorá nás zavedie na výlet sebapoznania za sprievodu šamanských nástrojov. Bubny, hrkálky, píšťalky Vás budú ladiť na Vašu pravú podstatu

Miesto konania podujatia: Amada Centrum, Rešetkova 9, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 22. Júla 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Júla 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.164N 17.13E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vykroč a objav svoj Rubín

Meno organizátora: Amada Centrum
Fotografie
Podobné podujatia