Vypredané! Pančlajn

Podujatie Bratislava

Vypredané! Pančlajn @KC Dunaj~

Čo na jazyku, to na smiech! Príďte si ponatriasať povianočné faldíky na stand-upovú trampolínu. Z pódia do vašej bránice budú skákať vtipy utešenej sedmičky vo formácii Juraj Šoko Tabaček, Kristína Farkašová, Michael Szatmary, Daniel Čistý, Matej Adámy, Jakub Zitron Ťapák a Samo Trnka. Medzi ich výstupmi čosi predvedie hudobný hosť Matej Kubriczký.

Juraj Šoko Tabaček
sa zakaždým prešušle cez originálny príbeh k pointe, pri ktorej si aj do gatí crvknete. Dojdite a radšej si vezmite menej obľúbené tepláky.

Kristína Farkašová
svoje deti rozosmieva prdením do brucha, na pančlajnovské publikum používa smiechové prdy vyššieho kalibru. Kristína patrí ku stáliciam, bola by škoda ju zmeškať!

Michael Szatmary
sa na javisku nerozpakuje. Ako správny Žid si hneď prisvojí mikrofón a smiechy divákov, ktorí žerú jeho zábavné historky ako po štedrovečernej hladovke.

Daniel Čistý
sa prezlieka za výzor hanblivého chlapčeka, ale vo svetle reflektorov sa mení na Stand-upmana, čo zachráni každú nudnú situáciu.

Matej Adámy
má ľudí podelených na niekoľko kategórii, to podľa stupňa nenávisti. Ak ste dôchodca v obchode, oblizujúci sa pár v mhd alebo revajúce decko v reštaurácii, radšej sa mu vyhnite. Na jeho humor naladené publikum však zatiaľ zvláda bez ujmy.

Jakub Zitron Ťapák
netancuje stand-upovú choreografiu prvýkrát, ale zato na Pančlajne ho čaká premiéra. Príďte ochutnať, čo zo seba dokáže tento frajer na pódiu vyžmýkať.

Samo Trnka
predchádza ho brucho aj jeho zabávačka povesť. Samo je súčasťou inventáru tejto šou a preto mu vždy patrí prvé miesto v line-upe. A tiež preto, aby mohol vyjedať chlebíčky, kým ostatní vystupujú.

Matej Kubriczký
je pesničkár, multiinštrumentalista, básnik a geek, ktorý si robí rád srandu zo seba aj z druhých. Po zhudobňovaní poézie prešiel na hudobný stand-up, a práve takto ho môžete poznať predovšetkým z Comedy Dungeonu.

17. 1. (streda)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: vypredané
Pridané predstavenie 15. 1.: facebook.com/events/203919583510559

Partneri: Dobré noviny, Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, in.ba, Interez, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/panclajn-stand-up-comedy-show-1831
Dátum začiatku podujatia: 17. Januára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Januára 2018 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vypredané! Pančlajn @KC Dunaj~

Meno organizátora: PANČLAJN Stand-Up Comedy Show
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava
TAKMER PYŠNÁ PRINCEZNÁ 16:00
Overené podujatieTAKMER PYŠNÁ PRINCEZNÁ 16:00
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BEDÁRI / LES MISÉRABLES
Overené podujatieBEDÁRI / LES MISÉRABLES
Divadlo Nová scéna, Bratislava
Dáš TO!
Overené podujatieDáš TO!
Divadlo Nová scéna, Bratislava