Výročný benefičný ples Rotary Club Žilina International

Podujatie Žilina

Výročný benefičný ples Rotary Club Žilina International

Elegancia, krása, šarm, galantnosť a veľkodušnosť - to všetko Vás čaká na tohtoročnom Výročnom benefičnom plese Rotary Clubu Žilina International, ktorý sa uskutoční už 16. februára 2019 v priestoroch hotela Holiday Inn.

O bohatý program sa postarajú známe tváre slovenského šoubiznisu a zároveň obľúbení hudobní interpreti ako Pavol Habera, vokálna skupina FRAGILE a skupina THAT’S LIVE. Večerom bude sprevádzať so svojim typickým nadhľadom a humorom moderátor Matej “Sajfa” Cifra.  

Cena vstupenky je 99 € a je v nej zahrnutý benefičný príspevok v hodnote 20 €, ktorým bude podporená výstavba oddychovej zóny v areáli FNsP Žilina. 

Vďaka atraktívnemu programu je počet voľných miest obmedzený. Využite včasnú rezerváciu a zabezpečte si už teraz dostatok vstupeniek. Neváhajte, zažite Oscarovú noc na výročnom benefičnom plese Rotary Clubu Žilina International a podporte tak zároveň dobrú vec. 


V spolupráci so spoločnosťou MD-Bavaria, ktorá je diamantovým partnerom podujatia, vám prinášame možnosť nezáväznej rezervácie vstupeniek k miestam s bohatou ponukou na adrese http://bmwzilina.sk/ples-zilina-2019/#vstupenky

Fotografie
Podobné podujatia