Výstava #DakujemeZeVychovavateHrdinov #SoStastimVsrdci a #PlysoveSrdce #NaModro na Bratislavskom hrade august 2021

Podujatie Bratislava

Už po 3x máme tú česť mať vystavené naše najväčšie #PlysoveSrdce na svete, z kampane #NaModro #SoStastimVsrdci na nádvorí Bratislavského hradu Bratislavský hrad / Bratislava Castle . Je to stále tak úžasný pocit aký sme mali, keď sa nám to podarilo po 1x. Tento rok okrem srdca, nájdete na hrade aj našu benefičnú výstavu #DakujemeZeVychovavateHrdinov, ktorá mala premiéru na promenáde Eurovei minulú jeseň. Odvtedy srdce a aj výstava bola na mnohých hradoch a zámkoch v SR. Je to skvelý pocit a veľký úspech. Ďakujeme všetkým partnerom, vďaka ktorým vieme poukázať na vás milí rodičia. Naozaj sme si ani náhodou nepredstavovali, že tá naša #InkluziaNaopak bude v priebehu našej niečo vyše 3 ročnej existencii aj funkčná. #DetiPotrebujuDeti, aj tie #ZazracneDeti. Oni vlastne nechcú nič viac iba patriť medzi #Deti. A to je naša úloha, rodičov, aby sme ich pripravili najlepšie ako vieme pre svet. Na našej výstave nenájdete rodičov našich super hrdinov, ktorí sa rozhodli bojovať. Rodičia tých našich super hrdinov sa rozhodli spolupracovať. Bez spoločnej komunikácie by sme nemali možnosť nájsť pochopenie. Modrá je farba komunikácie. Naše modré srdce so štvorlístkom je symbolom detí, šťastných detí. Z celého toho nášho modrého srdénka ďakujeme Národná rada Slovenskej republiky a SNM - Historické múzeum za možnosť prezentácie aj tento rok na nádvorí Bratislavského hradu.
Stali sme sa už viac krát Slovenským rekordmanom so zápisom s najvyšším vianočným stromčekom vytvoreným z vyzbieraných plyšových hračiek zo zbierky #PlysakyPreZazracneDeti. Avšak s našim modrým srdcom z kampane #DakujemeZeVychovavateHrdinov #SoStastimVsrdci #PlysoveSrdce #NaModro žiadame o zápis medzi svetových rekordmanov. Avšak, viete si predstaviť, že by sa raz mohlo stať modré srdiečko so štvorlístkom symbolom Medzinárodného dňa detí? Srdiečko bolo vystavené už na mnohých hradoch a zámkoch v Slovenskej republike. Pofotili sa pri ňom už tisíce detí. A raz keď skončia tieto neisté pandemické časy, bude hrdo reprezentovať túto našu myšlienku aj za hranicami Slovenskej republiky. Úprimne ďakujeme všetkým, vďaka ktorým sa toto takmer 3,5 metrov dlhé srdce, dostalo už k mnohým deťom.
V mene všetkých detí ďakujeme.
S úctou kráľovná rytierskych princezien a malých rytierov #Anasud (#DusanaMazorova, predsedníčka #POPakademia ale hlavne mamina #ZazracnaBea a #Bea #Daniel)
Meno organizátora: POP akadémia - Pokora Odvaha Pokoj
Fotografie
Podobné podujatia