Výstup SaS na Veľký Rozsutec

Podujatie Párnica

Výstup SaS na Veľký Rozsutec
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia, Turistika
Ďalšie podujatia v meste Párnica

Výstup SaS na Veľký Rozsutec

Milan Laurenčík a Beáta Badibangová pozývajú SaSkárov, Priateľov Slobody, turistických nadšencov a sympatizantov SaS na v poradí už 9. ročník VÝSTUPU NA VEĽKÝ ROZSUTEC

❗ Z dôvodu bezpečnostných opatrení v súvislosti s nebezpečne nákazlivou, ľudskou chorobou COVID19, je účasť na akcii možná iba pre vopred písomne (mailom) registrovaných záujemcov. Svoju záväznú účasť na akcii prosím NAHLÁSTE do 23. júna 2020 na adresu: predseda.zilina@sas.sk

? Zraz bude o 9,00 na Chate pod Lampášom. Po welcome drinku sa spoločne vydáme zdolať Veľký Rozsutec.

? Vrcholové družstvo s najzdatnejšími SaSkármi vystúpia až na samý vrchol, kde vztýčia vlajku SaS a zvečnia svoju slávu na fotografii.

? Návrat z Veľkého Rozsutca je odhadovaný v poobedňajších hodinách.

? Tí, ktorí sú pasívnymi nadšencami prírody, môžu ostať v základnom tábore, asistovať pri varení gulášu, strážiť pivo a udržiavať dobrú náladu.

? Po prechádzke a výdatnom neskoršom obede bude nasledovať neviazaná priateľská debata s členmi a tvárami strany Sloboda a Solidarita.

? Účasť nateraz prisľúbili: prvý podpredseda vlády pre ekonomiku, minister hospodárstva a predseda SaS Richard Sulík, minister zahraničných vecí SR Ivan Korčok, podpredseda NR SR Milan Laurenčík, štátny tajomník Ministerstva hospodárstva Karol Galek, poslanci NR SR Anna Zemanová, Miroslav Žiak, Peter Cmorej.

Začiatok podujatia: 27. 6. 2020 9:00:00
Koniec podujatia: 27. 6. 2020 18:00:00
Fotografie
Podobné podujatia