Vyznanie - koncert speváčky Anky Repkovej s Viliamom Vitézom

Podujatie Bratislava

Vyznanie - koncert speváčky Anky Repkovej s Viliamom Vitézom

Srdečne vás pozývame na koncert Anky Repkovej s klavírnym sprievodom Viliama Vitéza. Tešiť sa môžete na Ankinu vlastnú tvorbu z jej pripravovaného CD, ako sú napr. piesne Vyznanie, Som pravdivá, Hlas. Chýbať nebude ani jej najnovší singel Výzva a zaznejú aj staršie piesne z albumu Áno, už to viem..., ako napr. Včera sa mi zazdalo, Kŕdeľ snov a iné. Anka okrem vlastnej tvorby zaspieva aj svoje obľúbenú muzikálové piesne a francúzskej šansóny.

Anka Repková je speváčka, autorka piesní, herečka, hlasová koučka. Ako hosť spievala na koncertoch Dalibora Jandu, účinkovala v muzikáloch Rocky Horror Show (Jozef Bednárik), Rebelové (Filip Renč), Vlasy (Jozef Gombár). Ako sólistku Big Bandu Gustáva Broma ste ju tiež mohli vidieť v TV Show Let´s Dance a Bailando na TV Markíza. Aktívne sa venuje aj hlasovému koučingu. Vedie súkromné hodiny spevu a hlasové tréningy, Zbor Anky Repkovej - Spievanie nás baví, workshopy Otvor svoj hlas, kurzy Prebuď potenciál svojho hlasu a je tiež autorkou online kurzu Otvor svoj hlas.

Viliam Vitéz je klavirista, ktorý spolupracoval napr. s Richardom Müllerom, Luciou Šoralovou, Robom Pappom, Bercom Baloghom, Big Bandom Pavla Zajáčka a ďalšími.

www.ankarepkova.sk
www.hudbanaevent.sk

Miesto konania podujatia: SD Nivy, Súťažná 18, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Júna 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Júna 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1504N 17.1285E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vyznanie - koncert speváčky Anky Repkovej s Viliamom Vitézom

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava