Walter Schnitzelsson & Chris Ellys na Magio Pláži

Podujatie Bratislava

Walter Schnitzelsson & Chris Ellys na Magio Pláži

Koncert ti prináša Deezer!

Walter Schnitzelsson
Walter Schnitzelsson je Jozef Rezník (gitara, spev), Jakub Joštiak (basgitara, vokály) a Miroslav Michale (bicie). Debutový album „Fever“ z roku 2013 kapelu dostal na výslnie domácej indie scény.

Walter Schnitzelsson funguje od jesene 2011 a ešte v zime toho roku vydali svoje prvé EP nazvané „Mother“. Ovplyvnení starým dobrým rock´n´rollom, bluesom, klasickým punkom ale aj súčasnou indie scénou, trio v klasickej rockovej zostave stavia svoj zvuk na chytľavých gitarových riffoch, výrazných spevových linkách a údernej rytmickej sekcii.

Koncerty vynikajú živelnosťou a dávkou úprimnosti. Chalani jednoducho milujú to, čo robia. Skupina občas vystupuje aj v akustickej zostave, kedy kapelu dopĺňa netradičný nástroj – tuba. V tomto zložení kapela vystúpi aj na našej Magio pláži.




Chris Ellys

Potulný rapsód so skúsenosťami a zážitkami svetobežníka. Na scéne pôsobí od roku 2015. Koncom roka 2016 vydal EP "Lonely Tree", ktorá zožalo úspech vo viacerých médiách aj na európskej úrovni následkom čoho bol zisk hudobnej ceny Tootoot a pozitívnu kritiku získalo aj u popredného predstaviteľa indiefolku - Stu Larsna. Na tohtoročných Radio_Head Awards získal nomináciu ako "Objav roka". Úspech sa dostavil aj v podobe koncertu na festivale GRAPE. Po vydaní albumu sa vydal na európske turné, ktoré bude pokračovať na jeseň.

Miesto konania podujatia: Magio Pláž, Tyršovo nábrežie, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 30. Augusta 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1369N 17.1137E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Walter Schnitzelsson & Chris Ellys na Magio Pláži

Meno organizátora: Magio Pláž
Fotografie
Podobné podujatia