Wannado Festival Športu 2019

Podujatie Senica

Wannado Festival Športu 2019

Wannado Festival Športu, známy v Českej republike a Poľsku ako Festival Sporťáček sa stal najväčšou náborovou športovou akciou spájajúcou zábavu a prezentáciu športu. Tento koncept od roku 2011 priviedol k pohybu cez 15 tisíc detí. Akcia podporovaná športovými osobnosťami, odborníkmi i silnými partnermi. Tento rok sa predstaví aj na Slovensku a to na viacerých podujatiach, ktoré už dnes majú nielen svoju históriu ale aj veľkú návštevnosť.
Wannado Festival Športu sa v júni predstaví aj v Senici ako sprievodný program letného podujatia "VITAJ LETO" . Tešiť sa môžete na bohatý program pre celú rodinu. V rámci Wannado zóny pre Vás pripravujeme prezentáciu mnohých športov a športových organizácií a rodičia s deťmi si budú môcť zdarma vyskúšať našu nafukovaciu prekážkovú dráhu 5K inflatable FUN. A to nie je všetko! Čaká Vás veľa Ďalšej zábavy. Už teraz sa veľmi tešíme a sme hrdí na to, že môžeme byť súčasťou tohto skvelého podujatia, ktoré bude prebiehať na Kunovskej priehrade v Senici.

V prípade, že ste klub a máte záujem o registráciu, je možné bezplatne sa zaregistrovať tu: https://www.wannadosports.com/festival/?lang=sk

Sobota 29. júna 2019 o 10:00 – 19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Trdlofest 2024
Overené podujatieTrdlofest 2024
Františkánska záhrada, Skalica
HANGZÓ HELIKON FESZTIVÁL
Overené podujatieHANGZÓ HELIKON FESZTIVÁL
Petőfi Sándor Alapiskola és Óvoda, Trstice