Westernový deň

Podujatie Rimavská Sobota

Westernový deň

Počas leta sme pripravili bohatý program pre prázdninujúce deti a ich rodičov. Okrem divadelných predstavení a tvorivého letného tábora univerzity BUCH, Vás pozývame na celodenné rodinné podujatie Westernový deň, ktorý sme pripravili na sobotu, 3. 8. od 10.30 hod. pre malých kovbojov v Mestskej záhrade. Podujatie je súčasťou projektu Rozprávkové prázdniny 2019.
Do 16.00 hod. čaká na malých i veľkých návštevníkov pestrý program. Nebudú chýbať westernové scénky skupiny Tulaví vlci, ryžovanie zlata, streľba, lasovanie, country tance, jazda na koni, súťaže a atrakcie pre deti i vystúpenie country kapiel Elektrum a Bluetrend. Vstupné: 2€ / rodinný lístok pre dve deti a dvoch dospelých: 5€. Vstupenka slúži pre voľný vstup na všetky atrakcie ako nafukovací hrad, šmýkačka, trampolíny, kolky a pod. Počas celého dňa bude zabezpečené podávanie rôznych špecialít a sladkých palaciniek.
Podujatie je súčasťou projektu Rozprávkové prázdniny / Mesés szünidő 2019, ktoré realizuje OZ Oxymoron v spolupráci s MsKS s finančnou podporou Banskobystrického samosprávneho kraja a mesta Rimavská Sobota.

Fotografie
Podobné podujatia