Whiskyho cestovateľské kino: Patagónia / Trnava

Podujatie Trnava

Patagónia je rozľahlé územie na juhu Južnej Ameriky, ktoré na severozápade ohraničujú Andy a na severe rieka Rio Colorado. Väčšina tejto oblasti patrí Argentíne a zvyšok Čile. Je to oblasť divokých fjordov, obrovských ľadovcov, vysokých vulkánov, pionierskych dediniek, 
nádherných tyrkysových horských jazier, ešte takmer nedotknutá turizmom. Na spoločnej ceste prejdeme slávne oblasti argentínskej Patagónie s úchvatným horským štítom Fitz Roy v NP Los Glaciares alebo obrovským ľadovcom Perito Moreno s rozlohou 250 km štvorcových a výškou 20 poschodovej budovy. V kontraste k tomu navštívime veternú argentínsku pampu plnú lám a pásavcov prebiehajúcich cez slávnu cestu Ruta 40, po ktorej prejdeme viac ako 1500 km pustatinou až do zeleného regiónu jazier Los Lagos na severe argentínskej Patagónie. A nevynecháme pritom pulzujúce a krásne Buenos Aires, či povestné argentínske steaky.

Vstupenky

  • Cena lístka ... 5€

Vstupenky si môžete nechať doručiť poštou alebo využiť elektronické vstupenky (zaslané na e-mail), ktoré sú v 2 formátoch - PDF pre tlač na domácej tlačiarni alebo v copy centre, a PNG s QR kódmi pre smartfóny.

Podpora predaja lístkov

Máte otázky? Napíšte nám prosím na e-mail podpora@maxiticket.sk a my Vám odpovieme v najkratšom možnom čase.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra