Whitesnake (UK) / In Castle 2019

Podujatie Sereď

Hudobné podujatia v Seredi IN CASTLE pokračujú aj v roku 2019.
Legendárna rock'n'rollová kapela WHITESNAKE zavíta na Slovensko 5. júla 2019.

Skupina založená spevákom skupiny Deep Purple Davidom Coverdalom v týchto dňoch na svojej stránke zverejňuje prvé dátumy koncertov budúcoročného „Flesh & Blood“ turné. Medzi svetovými zastávkami sa tentokrát nachádza aj Slovensko. Pozývame vás na strhujúci koncert WHITESNAKE plný nových skladieb z trinásteho štúdiového albumu nazvaného „Flesh & Blood“, ktorý vyjde začiatkom roku 2019, a tiež overených hitov ako napríklad Here I Go Again, Is This Love či Still Of The Night. „Veľmi sa tešíme, ze zahráme na IN CASTLE v Seredi na Slovensku v roku 2019. Spolu s vami, našimi fanúšikmi, si pripomenieme tohtoročné 40-te výročie kapely Whitesnake, viac ako 4 dekády plazej zábavy. Ďakujeme všetkým fanúšikom, za zážitky a stretnutia. Za tie roky sú vás milióny a my sme poctení...pozývame vás na náš koncert,“ odkazuje fanúšikom spevák David Coverdale.

WHITESNAKE zahrá v zložení: David Coverdale – spev, Reb Beach – gitary, Joel Hoekstra – gitary, Michael Devin – basgitara, Tommy Aldridge – bicie, Michele Luppi – klávesy.

Projekt IN CASTLE prináša počas letných mesiacov open-air koncerty známych zahraničných i slovenských hudobníkov do nádherného prostredia Zámockého parku a Amfiteátra v Seredi.
V Zámockom parku i v Amfiteátri sa nachádza približne tisíc miest na voľné sedenie a plocha na státie.
V areáli sa budú nachádzať stánky s občerstvením (nápoje aj jedlo).
Vstup detí do 15 rokov je povolený len v sprievode dospelej osoby.
Zakúpením vstupenky účastník súhlasí s fotografovaním médií i organizátorov na tomto podujatí za účelom zverejnenia video, alebo fotoreportov. Tiež návštevník súhlasí a rešpektuje skutočnosť, že do areálu je prísne zakázané vnášať profesionálnu foto a videotechniku a sklenené a kovové predmety.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia