Willy a kúzelná planéta

Podujatie Žiar nad Hronom

Willy a kúzelná planéta

Vesmírne animované dobrodružstvo malého Willyho. Od tvorcov filmu Esá z pralesa.

Malý Willy cestuje so svojimi rodičmi, prieskumníkmi, vesmírom. Ich kozmická loď v poli asteroidov exploduje. Willy sa ocitne v záchrannej kapsuly s robotom Buckom sám bez rodičov a na neznámej planéte. Planéta skrýva rôzne nebezpečenstvá a nástrahy. Týmto dvom stroskotancom nezostane nič iné, len sa vydať na prieskum tejto neznámej oblasti a čakať na záchranu.

Willy a robot Buck na planéte objavujú mnohé zvláštne veci. Planéta im umožní nové poznania a stretnutia, niekedy komické, inokedy nebezpečné. Objavujú prekvapujúce formy života, rôznorodú faunu. Stretávajú mimozemšťana, a iné zvláštne bytosti, rastliny, veci, zvieratá. A keď si naši hrdinovia myslia, že si konečne planétu zdomácnili čudesná planéta potvrdí opak časopriestoru a naši hrdinovia sa opäť dostávajú do nových dobrodružstiev.

Spracovania animovaného rodinného príbehu Willy a kúzelná planéta sa ujala trojica skúsených tvorcov: Eric Tosti (réžia a scenár), David Alaux (scenár) a Jean-Francois Tosti (scenár), ktorí si získali srdcia malých divákov už svojim animákom Esá z pralesa.

20.07.2019 17:00 SNP 119, žiar nad hronom

Fotografie
Podobné podujatia
SMEJKO A TANCULIENKA: ZABER A MAKAJ
Overené podujatieSMEJKO A TANCULIENKA: ZABER A MAKAJ
SPSA EBG - bývalý Dom kultúry, Žiar nad Hronom
FÍHA TRALALA - KOLESO ŠŤASTIA
Overené podujatieFÍHA TRALALA - KOLESO ŠŤASTIA
Mestský dom kultúry, Revúca
DÚHALKA
Overené podujatieDÚHALKA
Dom kultúry Podborová, Zvolen
DETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Overené podujatieDETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Robotnícky dom, Banská Bystrica