Workshop - ako prekonať strach a oddať sa obráteným polohám

Podujatie Bratislava

Workshop - ako prekonať strach a oddať sa obráteným polohám

V tomto workshope sa naučíme ako čeliť a prekonať vnutorný strach z obrátenia sa hore nohami a prečo sa to oplatí. Stojky môžu následovať pádom, strach z nich je prirodzený pud sebazáchovy :) Koniec koncov, počas života sa človek len veľmi zriedka, ak vôbec, ocitne dole hlavou. Ale bola by škoda keby nás tento strach obral o benefity, ktoré tieto pozície ponúkajú. Na skúsenostiach s jógou nezáleží, po tomto workshope každý yogi získa nový pohľad na základné obrátené pozície (stojka na hlave), a nazrie do sveta aj tých viac pokročilých (stojka na rukách, na predlaktiach atď.) Naučíme sa ako pracovať so svojim core, ako sa bezpečne dostať do a z obrátených pozícií, a čo je najdôležitejšie, naučíme sa prekonať náš strach a nazbierať odvahu vystúpiť “out of the comfort zone”.

Cena:
~ early bird Price 30€/os. DO 1.11.17
~ 35€/os. PO 1.11.17
~ budete vyzvaní e-mailom na platbu vopred. storno poplatok je 100% z ceny Workshop. Peniaze nestratíte, ale budú Vám pripísané na účet stáleho hosťa a môžete ich dodatočne využiť v našom štúdiu (hodiny, workshopy, bar, shop)
Rezervácia nutná na:
https://prakriti.isportsystem.sk/

"Sára sa narodila a vyrastala na Slovensku. Už ako teenager objavila v sebe lásku k cestovaniu a spoznávaniu nových kultúr. Po ukončení strednej školy sa presťahovala do Viedne, kde dnes stále žije a pôsobí ako učiteľka jógy.

Pohyb bol vždy neoddeliteľnou súčasťou Sárinho života. Počas detstva sa aktívne venovala tenisu a neskôr aj tancu, a zistila, že najlepšia cesta k upokojeniu mysle vedie, v jej prípade, cez fyzickú záťaž tela.

Sára začala cvičiť jógu v roku 2011 spolu so svojou mamou a bratom, v malom joga štúdiu v Bratislave. Aj keď to nebola láska na prvý pohľad, jóga si vždy našla svoju cestu späť do jej života. Počas rokov praktizovania zistila, že jóga neovplyvňuje iba telo, ale aj veľa iných aspektov života. Toto u nej prebudilo zvedavosť a túžbu lepšie spoznať túto prastarú tradíciu. V roku 2015 ukončila certifikáciu a odvtedy sa venuje učeniu jógy.

Aj keď sú to práve ásany čo Sáru najviac spája s jógou, za jógu považuje oveľa viac ako tých 90 minút, čo človek strávi fyzickou praxou. “Yoga off the mat” je rovnako dôležitá a dá sa praktizovať kdekoľvek.

Sárin štýl učenia jógy je moderný a hravý. Jej cieľom je urobiť jógu ‘atraktívnou’ tak, že sa k nej budú jej študenti vracať znovu a znovu až do konca života. :)"

Miesto konania podujatia: Prakriti, Údernícka 11/6083, Bratislava
Vstupenky: https://prakriti.isportsystem.sk/#activity15857
Dátum začiatku podujatia: 2. Decembra 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Decembra 2017 12:00
Pravdepodobné súradnice: 48.121N 17.0933E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Workshop - ako prekonať strach a oddať sa obráteným polohám

Meno organizátora: Prakriti
Fotografie
Podobné podujatia
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica