Workshop: Čakrová joga - Anahata (Srdcová) čakra

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.myoga.sk
Ďalšie podujatia v meste Trnava
Podrobnejšie informácie: info@myoga.sk

Čakry, energetické centrá, neodmysliteľná súčasť nášho vyššieho energetického systému. Harmonizácia čakier je v súčasnosti veľmi dôležitá v spojení so zdravým a šťastným životom a ich správne fungovanie nám umožňuje čerpať energiu z vyššieho energetického zdroja.
V seriáli Čakrovej jogy sa budeme postupne venovať jednotlivým čakrám a zostavám, v ktorých sú jednotlivé pozície usporiadané tak, aby liečili a harmonizovali každú z čakier.

Na workshope sa sústredíme na Srdcovú čakru – Anahata čakru. Je sídlom čistej lásky, ktorá je nezávislá na vonkajšom podnete. Vyžarovanie lásky pramení z nášho vnútorného súladu. Strach z odmietnutia nám prináša jej blokovanie a nesprávne fungovanie, preto je dôležití byť v spojení a v rovnováhe so sebou a tým v spojení a rovnováhe s vonkajším svetom. Je považovaná za duchovný stred, naše jadro, miesto zjednotenia hornej a dolnej, vnútornej a vonkajšej sily.

24.5. sa zameriame na zharmonizovanie energie v tejto čakre, pocítime spojenie sami so sebou a zároveň s vonkajším svetom, prebudíme energiu spiacu v našom tele a vykročíme na cestu lásky.

Program:
– Úvodná meditácia
– Rozprávanie o čakrách
– Srdcová čakra
– Cvičenia – vnímanie energie
– Zostava na liečenie a harmonizovanie Srdcovej čakry
– Záverečná meditácia.

Cena workshopu:
Pri prihlásení sa do 10.4.2019 je cena 15 Eur / osoba
Po 10.4.2019 je cena 20 Eur / osoba

Informácie: 0907 / 080 754 alebo info@myoga.sk

Teším sa na vás ! Namaste !

Meno organizátora: MYoga
Fotografie
Podobné podujatia