X. Reprezentačný ples Odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia

Podujatie Bratislava

X. Reprezentačný ples Odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia

Od roku 2005 organizuje Asociácia podnikateľov v odpadovom hospodárstve (A.P.O.H.) reprezentačný ples odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia na ktorom sa stretávajú najvýznamnejší predstavitelia odpadového hospodárstva, priemyslu, odborných organizácií, zástupcovia štátu, miest a obcí, ako aj odborná verejnosť. Už tradične je to miesto, kde je možné sa nie len dobre zabaviť, ale aj stretnúť s mnohými známymi a dokonca nadviazať zaujímavé obchodné kontakty.

 

X. ročník plesu sa uskutoční 15.1.2016 v hoteli DOUBLE TREE BY HILTON v príjemnej noblesnej atmosfére. Počas slávnostného večera je možné, po vzájomnej dohode, uskutočniť prezentáciu Vašej spoločnosti. Na forme prezentácie, ako aj prípadnej spolupráci v polohe partnera plesu je možná dohoda vopred.

Logo partnerskej spoločnosti bude umiestnené na všetkých propagačných materiáloch plesu tak v printovej ako aj elektronickej podobe. Zároveň logá partnerov budú umiestnené pred plesovou sálou ako aj v plesovej sále, kde bude zároveň po celý večer možné najvýznamnejším partnerom zabezpečiť obrazovú prezentáciu firmy. Mená partnerských spoločností a ich logá budú zverejnené na webovej stránke A.P.O.H. www.apoh.sk, s prekliknutím na web stránku spoločnosti partnera. Tešíme sa na spoluprácu. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

 

Cena lístka na ples pre jednu osobu je 80 € bez DPH

Zároveň Vám ponúkame možnosť ubytovania v hoteli.
Cena jednolôžkovej izby je 85 € a cena dvojlôžkovej izby je 90 € v cene ubytovania sú zahrnuté raňajky a vstup do hotelového Wellnes sveta.

 

Hlavným hosťom večera bude niekoľkonásobná zlatá slávica pani Lucia Bíla

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave