XVI. BEH OKOLO SIDOROVA

Podujatie Ružomberok

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Bežecké podujatia, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Ružomberok

XVI. BEH OKOLO SIDOROVA

XVI. ročník Behu okolo Sidorova.

Štart:
Detské a žiacke kategórie o 09:45 hod.
Hlavné kategórie o 10:30 hod.

ONLINE PRIHLÁŠKY TU
Online prihlášky do 24.10.2019.

Trate: 13 000 m a 4 800 m vedú lesným chodníkom a sčasti po cestnej komunikácii, detské a žiacke trate sú vytýčené po asfaltovej komunikácii.

Štartovné: online 3,00€, na mieste 5,00€
Pretekári v detských, žiackych, dorasteneckých, juniorských a hobby kategóriách a muži nad 70 rokov neplatia štartovné.
Platba štartovného na účet MBANK SK84 8360 5207 0042 0266 2369 do 24.10.2019. VS: rok nar., do správy pre príjemcu treba uviesť: meno, priezvisko a rok narodenia. Prihláška je platná až po
pripísaní štartovného poplatku na účet.

Prezentácia: V deň pretekov od 08:30 do 09:30 hod., kategórie dorastenci, dorastenky, juniori, juniorky, muži, ženy a hobby v priestoroch Hotela Áčko, detské a žiacke kategórie v budove Tenisového klubu Ružomberok (pri južnej strane futbalového štadióna MFK Ružomberok).

Šatne: Dorastenci, dorastenky, juniori, juniorky, muži, ženy a hobby v Hoteli Áčko, detské a žiacke kategórie v tenisovom klube.

Preteká sa podľa pravidiel atletiky a propozícií. Pretekári štartujú na vlastné nebezpečie. Organizátor nezabezpečuje poistenie účastníkov pretekov.

Hodnotenie: Všetci pretekári v kategóriách detí 1 a 2 dostanú v cieli účastnícku medailu. Prví traja pretekári v kategóriách deti 3 a 4, najmladšie, mladšie a staršie žiactvo obdržia diplomy, medaily a upomienkové ceny. Prví traja pretekári v dorasteneckých, juniorských a hobby kategóriách obdržia medaily, diplomy a vecné ceny. U mužov prví šiesti pretekári podľa absolútneho poradia a prví traja vo veteránskych kategóriách obdržia medaily, diplomy a finančné odmeny. U žien prvé tri pretekárky podľa absolútneho poradia a prvé tri vo veteránskych kategóriách obdržia medaily, diplomy a finančné odmeny. Podmienkou je, že v príslušnej kategórii musia štartovať minimálne traja pretekári(ky). V prípade, že táto podmienka nebude splnená, organizátor ponúkne pretekárovi(ke) štart vo vekovo vyššej vekovej kategórii.
Zvlášť budú ocenení aj najlepší muž a žena s trvalým bydliskom v Ružomberku.
Za prekonanie traťového rekordu je vypísaná finančná odmena 30,00€. Traťový rekord drží Róbert Rolko (AK Žilina) časom 47:14 min.

Meranie časov: detské a žiacke kategórie – ručné, ostatné kategórie elektronicky.

Občerstvenie: Pre dorastenecké, juniorske, mužské, ženské a hobby kategórie guláš v Hoteli Áčko. Pre detské a žiacke kategórie párky a sladké pečivo v tenisovom klube. Pre všetkých pretekárov je zabezpečený čaj.

Tombola: Po skončení pretekov sa uskutoční žrebovanie všetkých štartovných čísel o zaujímavé ceny.

Hlavní funkcionári pretekov:
Predseda OV a hlavný rozhodca: Milan Kašák
Riaditeľ: Ing. Ján Svrček
Tajomník: Daniela Csiffáryová
Technický riaditeľ: Ladislav Valent

Preteky sú súčasťou Ružomberskej bežeckej ligy 2019 a Liptovskej bežeckej ligy 2019.

Informácie: J. Svrček 0905 537 341, M. Kašák 0903 528 130

Fotografie
Podobné podujatia
Beh oslobodenia Turčianska Štiavnička
Overené podujatieBeh oslobodenia Turčianska Štiavnička
Futbalové ihrisko Turčianska Štiavnička, Turčianska Štiavnička