XXII. ročník vianočného turnaja o Putovný pohár Slovenského orla a pohár primátora mesta BN.

Podujatie Miezgovce

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Bežecké podujatia
Športová hala Bánovce n/B, Miezgovce
Ďalšie podujatia v meste Miezgovce
Podrobnejšie informácie: www.slovenskyorolmiezgovce.sk

Vážení  športoví priatelia!

 

       Kresťanská športová organizácia Slovenský Orol v Miezgovciach pripravila aj v tomto roku už XXII. ročník   amatérskeho halového minifutbalového turnaja o „Putovný pohár Slovenského Orla a Pohár primátora mesta  Bánovce nad Bebravou“. Uvedená športová akcia ktorá patrí jedným k najstarších a najmäsovejších v SR každoročne vypĺňa atmosféru vianočných  sviatkov.

      Počas XXI. ročníkov sa turnaja zúčastnilo vyše 600 družstiev  z okresov Partizánske, Topoľčany, Trenčín, Prievidza, Bratislava a Bánovce n/B. Účasť na turnaji ďaleko prekročila hranice nášho regiónu a turnaj stovkám prítomných divákov prináša bohatý športový zážitok.

     Počas podujatia sa každoročne koná charitatívna zbierka „Minca pre choré deti“, ktorej výťažok je venovaný Detskej onkologickej Fakultnej nemocnici v Bratislave. Počas predchádzajúcich ročníkov sa na charitatívne účely vyzbieralo a odovzdalo spolu vyše 4000,- € .

     Veríme, že tak ako aj po minulé roky svojou účasťou a svojím vystupovaním pomôžete usporiadateľom zdarne zvládnuť uvedené športové podujatie a tým prispejete k pokojnému prežitiu  týchto vianočných sviatkov.

                                                                                Riaditeľ turnaja                                                                                                                                      

 Mgr. Miloš Šagát
Meno organizátora: Slovenský Orol Miezgovce a MsU Bánovce n/B
Fotografie
Podobné podujatia