Zábava pre všetkých

Podujatie Liptovský Mikuláš

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Zábava, párty
Web podujatia:
www.liptovlasers.com
Web organizátora:
www.liptovlasers.com
Ďalšie podujatia v meste Liptovský Mikuláš
Podrobnejšie informácie: 0948 108755

Už aj na Liptove sa môžete zabaviť pri celosvetovo obľúbenej hre Laser Tag. Táto laserová prestrelka v labyrinte je vhodnou adrenalínovou zábavou až pre 12 osôb, ktoré si môžu odtestovať svoj postreh a šikovnosť. Na rozdiel od paintballu sa pri hre Laser Tag nemusíte báť modrín a špinavého oblečenia, pretože hráte v uzavretej miestnosti. Cieľom hry je zasiahnuť senzory na veste súpera a nazbierať tak čo najväčší počet bodov v priebehu 12 minút. Aj tu platí pravidlo, že čím je hráčov viac, tým je to väčšia zábava.

V Liptov Lasers nájdete aj hru Laser Maze. Pri nej sa môžete zahrať na profesionálneho vykrádača trezorov. Za dve minúty musíte preliezť 6 metrov dlhú miestnosť, pričom sa nesmiete dotknúť laserových lúčov, ktoré spôsobia poplach. Misiu zahájite stlačením tlačidla štart/stop, vybratie trezora potvrdíte tlačidlom midway a úspešné ukončenie misie potvrdíte opätovným stlačením tlačidla štart/stop.

Escape Room

V tejto miestnosti sa riešia rôzne úlohy a hádanky. Vyriešením úloh vznikne kód, pomocou ktorého sa otvárajú zámky a vašou úlohou je dostať sa za hodinu von. Escape Room je usporiadaná ako učiteľský kabinet, z ktorého sa dostanete len vtedy, ak vyriešite niekoľko hádaniek a úloh z viacerých predmetov, ako sú fyzika, chémia, literatúra, hudobná výchova, geografia a iné.

Atrakcia trvá asi hodinu a zvládnu ju deti vo veku od 16 rokov.

Meno organizátora: Liptov Lasers
Fotografie
Podobné podujatia