Zaseknutá bundička Divadelné víkendy v záhrade

Podujatie Bratislava

Zaseknutá bundička | Divadelné víkendy v záhrade

Milí diváci, po úspešnom odštartovaní Osmijankom pokračujeme ďalej Zaseknutou bundičkou. Našu divadelnú záhradu pre vás otvárame opäť, tentokrát na celý víkend. Zaseknutú bundičku odohráme v sobotu 6. júna o 14:30 a v nedeľu 7. júna o 10:00 a 14:30. Vidíme sa? ? Škultétyho 5, 831 03 Bratislava, Slovenská Republika

?Sme si vedomí, že aj napriek uvoľneniam musíme ďalej chrániť seba aj vás, a preto v divadle dodržiavame všetky potrebné hygienické a bezpečnostné opatrenia.

?Priestor záhrady je veľký, no počet miest je limitovaný na 100 a medzi divákmi budú zachované 2-metrové rozostupy. Miesta vedľa seba budú vyhradené iba na požiadanie pre rodinných príslušníkov alebo partnerov. Po každom predstavení prebehne dezinfekcia priestorov a dotykových plôch.

?Lístky je možné zakúpiť cez pracovné dni v pokladni na Škultétyho 5 od 8:00 do 14:00. Cez víkend pokladňu otvárame hodinu pred predstavením. Vstupenky sú k dispozícii aj online tu: https://babkovedivadlo.maxiticket.sk/ a keďže nezabúdame ani na životné prostredie, vstupenky nemusíte tlačiť, stačí ich mať uložené v telefóne.

?V prípade nepriaznivého počasia predstavenie odohráme vo veľkej sále divadla, v ktorej bude zabezpečené šachovnicové sedenie ?

Tešíme sa na vás viac ako najviac ?

Začiatok podujatia: 6. 6. 2020 14:30:00
Koniec podujatia: 6. 6. 2020 15:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava
FRIDA - MAĽOVAŤ A MILOVAŤ
Overené podujatieFRIDA - MAĽOVAŤ A MILOVAŤ
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
TAKMER PYŠNÁ PRINCEZNÁ 10:00
Overené podujatieTAKMER PYŠNÁ PRINCEZNÁ 10:00
Dom kultúry Ružinov, Bratislava