Záviš, Mada-Faka-Brada, Buzzycat

Podujatie Martin

Záviš, Mada-Faka-Brada, Buzzycat

Nechceme byť najväčší spameri v okolí, ale čo narobíš, keď je vo Včelíne toľko akcií. Po ohlušujúcich pankáčoch ti depresívne jesenné večery ešte viac zdepresívni folková úderka:

ZÁVIŠ (porno-folk/Znojmo)
Pamätám si na neviemktorom Antifeste vo Svojšiciach ma ráno po krutej noci zobudil tento zjav (vtedy som ho ešte nepoznal). Začal nadávať na nejakú Andělu či čo, a tak som si myslel, ach nejaký pánko má problémy vo vzťahu. Pribudajúcimi piesňami som zistil, že sa nadávky netýkajú len Anděly a že diapazón (rozumej diazepam) vulgarizmov tohto umelca je podstatne väčší. A vlastne aké nadávky? Spieva o živote. Bez servítky... Deti nechajte radšej doma!!!

MADA-FAKA-BRADA (šodík-alternatív-chaos-faloš-pivo-folk/Včelín)
Majstri priamo od pípy ti zahrajú svoje obľúbené pecky vo folkovom prevedení a ešte pridajú nejaké svoje veci. Po dlhšej pauze sa vracajú opäť na koncertné pódium (ak sa to teda pódiom dá nazvať). V kuloároch sa povráva, že účasť prisľúbil aj samotný Syfilisiak Riško.

BUZZYCAT (lo-fi-folk/Brno)
Hoci je Buzzycat oficiálne Brňan, srdce v jeho hrudi tlčie martinské. Tiež sme ho v našich končinách už dlhšie nevideli, tak veríme, že vervou jemu vlastnou zbúra Včelín (tak doslova si to neprajeme, lebo by sme nemali kde chodiť na pivo)

Začiatok akcie: 20:00
Vstupné: 5€
Akcia je nefajčiarska

Miesto konania podujatia: Včelín Music Bar, Záturčianska, Martin
Dátum začiatku podujatia: 29. Októbra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Októbra 2016 00:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0871N 18.9217E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Záviš, Mada-Faka-Brada, Buzzycat

Fotografie
Podobné podujatia