ZDRAVÉ VIANOČNÉ TRHY

Podujatie Košice

Ponúkame Vám možnosť prežiť pohodový predvianočný deň, počas ktorého môžete nakúpiť darčeky pre vašich blízkych. A to všetko pod jednou strechou, v teple, samozrejme aj s atmosférou Vianoc - vianočných zvykov, vôňou vareného vína a punču, chuťou sladkých dobrôt, ale aj s ochutnávkou čerstvých ovocných a zeleninových štiav RAW smoothies, rôznych čajov a káv..
..

Okrem toho na výstave nájdete:
Zdravé potraviny, doplnky výživy, čaje, oleje, liečivú kozmetiku a ekodrogériu, rôzne ezoterické darčeky, šperky a kamene (energetické prívesky, náušnice, náhrdelníky,...), oleje a tyčinky, obrazy, sviečky, zvonkohry, orgonity, amulety, pyramídy, feng-šuej pomôcky, odevy a bytové doplnky, relaxačnú hudbu a hudobné nástroje, masážne a liečebné pomôcky, ušné sviečky, rôzne diagnostické a terapeutické prístroje a zariadenia, filtre a ionizátory vody, mixéry a odšťavovače, .
Na svoje si prídu aj tí, ktorí si chcú dať vyhotoviť prístrojovú analýzu zdravotného stavu, fotku svojej aury, alebo sa poradiť s lekármi či liečiteľmi, astrológmi, numerológmi a veštcami.
...
Védske obedové menu a sladkosti od Góvindy si budete môcť celý deň objednať v reštauračnej časti Hotela Akadémia - oproti recepcii.

                                              Vstup na výstavu aj prednášky zdarma 
                                                               www.EZOfest.sk
           
Meno organizátora: Regeneračné centrum EZOfit
Fotografie
Podobné podujatia